استراتژی بهینه خطوط انتقال برپایه شبکه هوشمند
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
- کد COI اختصاصی: EMAA24_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
شرکت برق منطقه ای استان هرمزگان
چکیده
در این مقاله یک استراتژی بازرسی بهینه برای خط انتقال ارائه می شود. به دلیل تقاضای بالا برای نظارت بر خطوط انتقال در شبکه های هوشمند، در نظر گرفتن نرخ خرابی امری مهم تلقی می شود. این تحقیق برای ارائه استراتژی بهینه خطوط انتقال برپایه شبکه هوشمند از الگوریتم های تکاملی و هوش ازدحامی با هدف بررسی تابع سود هدف هزینه بازرسی، هزینه برق خرابی و هزینه قابلیت اطمینان، استفاده می کند. الگوریتمی که این تحقیق مدنظر قرار می دهد، الگوریتم استراتژی عقاب است که شاخص قابلیت اطمینان می تواند به چرخه بازرسی پویا و متغیر خط انتقال از طریق این الگوریتم، ایجاد گردد. همچنین برای تجزیه و تحلیل مدل متغیر زمان خطای خط ناشی از عوامل اقلیمی و افزایش قدرت بازرسی در فصل از مدل متغیر زمانی مارکوف غیرهمگن استفاده می شود. استراتژی ارائه شده بر روی یک منطقه هدف مورد نظر واقع شده است که شهر بیجار، استان زنجان، ایران می باشد که این الگوریتم می تواند استراتژی بازرسی را با توجه به میزان شکست واقعی محاسبه و یک برنامه چرخه بازرسی منطقی و اقتصادی، منطقه ای، فصلی، پویا به دست آورد. بنابراین، استراتژی ارائه شده می تواند از مشکلات بازرسی بیش از حد سنتی و عدم بازرسی جلوگیری کند. این استراتژی می تواند وضعیت خط انتقال را به روشی اقتصادی تر تضمین نماید و تقاضای قابلیت اطمینان آنی را برآورده کند.کلیدواژه ها
خطوط انتقال، شبکه هوشمند، شاخص قابلیت اطمینان، الگوریتم استراتژی عقاب، مدل متغیر زمانی مارکوف غیرهمگنمقالات مرتبط جدید
- Investigating Edible coatings and their effect on food stability
- Statistical Methods in Food Science Research: A Comprehensive Overview
- آینده آموزش ریاضی از نگاه هوش مصنوعی
- Note on the total ۲-rainbow domination number in trees
- افزایش سرعت کلاسه بندی عکس ها در پایگاه داده اوراکل با استفاده ازالگوریتم های یادگیری عمیق
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.