تحلیل مدل بهینه سیستم مدیریت کسب و کار بصورت مداوم در موسسات مالی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM09_511
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 102
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد بهمنی

کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار mba finance ،گرایش مالی ، دانشگاه آزاد شیراز

چکیده

هر ساله در جهان شاهد رویدادهای مخرب طبیعی یا فناورانه هستیم که کسب و کارها را با تهدیدات جدی مواجه میسازد. به منظور مقابله با ریسکهای ناشی از رخداد این حوادث به سیستمی نیاز است که تهدیدات را شناسایی و ارزیابی نموده و برای پاسخ متناسب با هر تهدید برنامهای ارائه دهد. سیستم مدیریت تداوم کسب و کار به عنوان یک چارچوب مدیریت ریسک برای پاسخ به این رویدادهای مختل کننده ایجادگردیده است تا بتواند در همه کسب و کارها با اندکی تغییر پیاده سازی شده و آنها را از خطر توقف و شکست رهایی بخشد.امروزه صنایع گوناگون به دنبال پیاده سازی این سیستم جهت تضمین بقای خود میباشند و شرکتهای فعال در صنعت پرداخت به عنوان یکی از صنایع نوپا در پی ارائه برنامه ای برای پاسخ به ریسک های موجود و تداوم کسب و کار خود در زمان اختلال ناشی از بحران ها هستند.بحرانهایی که بیشترین تاثیر را بر اکوسیستم اقتصادی یک کشور خواهند گذاشت .این پژوهش به ارائه مدلی برای پیاده سازی سیستم مدیریت تداوم کسب و کار در موسسات مالی میپردازد. بر اساس این مدل ابتدا محصول یا خدمت اصلی سازمان شناسایی شده و اثرات اختلال بر فرآیندها و منابع ایجاد محصول یا خدمت اصلی سازمان تعیین میشود، سپس به منظور ارزیابی ریسکهای مختل کننده، این ریسک ها، شناسایی و رتبه بندی گردیده و با توجه به نتایج بررسی اثرات اختلال و رده بندی ریسکها، یک برنامه پاسخ به ریسک و برنامه تداوم کسب و کار متناسب با هر ریسک برای مدیران سازمان تهیه میشود. در پایان اختلالهای طبیعی ، امنیت اطلاعات، قطعی و کندی یا از کارافتادگی سیستمها ، نوسانات نرخ ارز و غیبت و ترک کار کارمندان بخصوص کارمندان کلیدی به عنوان مهمترین ریسکها شناسایی شده و برای آنها سایر ریسکهای مورد بررسی برنامه تداوم کسب و کار مناسب در نظر گرفته شده است .

کلیدواژه ها

مدیریت ریسک ، سیستم مدیریت تداوم کسب و کار، شرکت های مالی ، تحلیل اثرات بر کسب و کار، مدیریت MBA

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.