اثرگذاری تجارت الکترونیک بر مدیریت بهینه زنجیره ارزش((SCM

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM09_274
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 142
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید حسینی

دانشجوی ارشد مدیریت دانشگاه پیام نور

محسن فاضلی

کارشناسی صنایع شیمیایی دانشگاه آزاد اسلامی

ساره حسینی

کارشناسی ارشد شیمی آلی دانشگاه حکیم سبزواری

مرضیه قربانیان

دانشجوی ارشد مدیریت دانشگاه پیام نور

چکیده

طی دو دهه گذشته ، روز به روز بر اهمیت کارکردهای مدیریت زنجیره تامین افزوده می شود؛ زیرا حفظ و کسب مزیت های رقابتی به شدت به همکاری با تامین کنندگان، توزیع کنندگان و مشتریان وابسته شده است . اغلب پژوهشگران اذعان دارند که در دوران فعلی ، دیگر شرکت ها تمام فعالیتهای مربوط به تولید و فروش محصولات را خود به تنهایی انجام نمی دهند و همین امر به افزایش استقلال و ماهیت مستقل شرکتهای تامین کننده و توزیع کننده منجر شده است ؛ به همین دلیل ، ارتقای بهره وری و عملکرد فرآیند تولید و فروش محصولات با سطح روابط و کیفیت تعامل با دیگر اعضای زنجیره تامین ، رابطه مستقیم دارد و از آن متاثر است . اگر چه در خصوص مزیتها و نتایج مثبت مدیریت زنجیره تامین ، توافق عمومی وجود دارد؛ اما در ارتباط با نحوه بهبود مدیریت زنجیره تامین در سازمان ها، عوامل و روشهای مختلفی ارائه شده است . یکی از این عوامل که به شدت مورد توجه کارشناسان قرار گرفته و مطالعات زیادی در مورد آن شده است ، مقوله » تجارت الکترونیک « است که بر نقش مثبت آن بر بهبود عملکرد زنجیره تامین تاکید شده است . در همین راستا پژوهش حاضر با هدف اثرگذاری تجارت الکترونیک بر مدیریت بهینه زنجیره ارزش((SCM رفته است که در این راه جمع آوری اطلاعات از طریق مطالعه اسنادی، کتابخانه ای بوده و جامعه تحقیق را کلیه اسناد و منابع علمی مکتوب و غیر مکتوب در دسترس، در زمینه های مورد تحقیق تشکیل داده است . نتایج حاصله حاکی از آنب وده است که آنچه در مدیریت زنجیره تامین الکترونیکی از اهمیت بالایی برخوردار است ، یکپارچه سازی سیستم های زنجیره تامین می باشد که در این مقاله دید جامعی نیز در زمینه یکپارچه سازی با رویکرد زنجیره تامین الکترونیکی ارائه شده است .

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی ، زنجیره تامین ، مدیریت ، مدیریت تامین الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.