دریاچه سد کارون چهار و پتانسیل های شیلاتی آن برای جوامع محلی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس
  • کد COI اختصاصی: NRSTZAGROS03_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 116
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد فتح اللهی

دانشگاه شهرکرد

چکیده

دریاچه سد کارون ۴ از بزرگترین منابع آبی کشور با حجم آبی برابر با ۲۱۹۰ میلیون متر مکعب از توان و پتانسیل بالایی برای پرورش برخی گونه های با ارزش اقتصادی مانند ماهی قزلآلا و ماهیان خاویاری برخوردار است . در این مقاله با بررسی پلانکتونها و نیز شرایط فیزیکو شیمیایی سنجش شده دریاچه سد کارون چهار در طی مدت یک سال در خصوص امکان سنجی بهره برداری از مخرن سد برای رها سازی ماهی برای معیشت محلی و نیز اهداف حفاظت نتیجه گیری شده است . با توجه به ارزیابی های انجام شده رها سازی ماهیان پلانکتون خوار کپور چینی نقره ایی ، کپور چینی سر گنده و نیز ماهیان خاویاری شکارگر فیل ماهی برای صید و بهره برداری جوامع محلی و نیز تامین مولدین خاویاری برای کارگاههای بخش خصوصی یا کارگاههای بازسازی ذخایر می تواند گزینه ی پیشنهادی خوبی برای این دریاچه با ارزش باشد.

کلیدواژه ها

دریاچه سد کارون چهار، پتانسیلهای شیلاتی ، فاکتورهای فیزیکی ، شیمیایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.