بررسی رفتار فولاد سرکار، حاوی کروم و مولیبدن، در حین سرد کردن پیوسته
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سمپوزیوم فولاد 1388
- کد COI اختصاصی: STEELSYMPO12_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1211
نویسندگان
دانشجوی دکتری مواد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
استاد دانشکده مواد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
استادیار دانشکده مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان
مجتمع فولاد آلیاژی اصفهان
چکیده
فولاد 1/2304 به سبب مقاومت در برابر خستگی و سایش در ساخت غلتکهای نورد سرد کاربرد دارد. در تحقیق حاضر با استفاده از دستگاه دیلاتومتری، رفتار فولاد فوق الذکر که حاوی 0/8% کربن و 3% کروم و 0.5% مولیبدن است، در حین سرد کردن پیوسته مورد مطالعه قرار گرفت. عملیات حرارتی نمونه ها شامل آستنیته کردن تحت خلاء و به دنبال آن کوئنج با سرعت های مختلف با استفاده از گاز نیتروژن بود. کلیه استحاله های فازی در دمای بالا، دمای میانی و دمای پایین از طریق مطالعه نمودارهای دیلاتومتری استخراج و دماهای شروع و پایان استحاله های فازی تعیین و به دیاگرام دما - زمان (T-t) منتقل گردید و نهایتاً نمودار CCT (استحاله در سرد کردن پیوسته) فولاد رسم گردید. ارزیابی ریز ساختار کلیه فازهای موجود به صورت کیفی و کمی با استفاده از مطالعه ریز ساختار و ریز سختی سنجی انجام گردید و جهت مطالعه رفتار سختی پذیری فولاد، منحنی جامینی مربوط به فولاد رسم گردید. با توجه به نتایج به دست آمده، رنج دمایی استحاله های فازی فریت- پرلیت، بینیت و مارتنزیت به ترتیت 713-596 درجه سانتیگراد، 468-360 سانتیگراد، 268-253 درجه سانتیگراد تعیین گردید.کلیدواژه ها
فولاد 1/2304، دیلانومتری، نمودار CCT، منحنی جامینیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.