مقایسه سلطه گری و سلطه پذیری و کیفیت زندگی در زنان شاغل و غیر شاغل شهر اصفهان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_545
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 347
نویسندگان
استادیار گروه علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان
کارشناسی ارشد مشاوره ، دانشگاه آزاد ساوه،
چکیده
هدف: هدف پژوهش حاضر مقایسه سلطه گری و سلطه پذیری و کیفیت زندگی زنان شاغل و غیرشاغل شهر اصفهان بود. روش تحقیق : روش پژوهش توصیفی از نوع علی - مقا یسه ای و جامعه آماری آن، شامل کلیه معلمان مقطع ابتدایی شهر اصفهان در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ و برای گروه غیر شاغل ، شامل کلیه مادران غیرشاغل دانش آموزان شهر اصفهان بود. روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چند مرحله ای بود که با استفاده از فرمول کوکران، حجم نمونه ۹۰ نفر برای هر گروه شاغل و غیر شاغل به دست آمد. پرسشنامه های پژوهش شامل پرسشنامه شخصیتی چند جنبه ای برون رویتر و پرسشنامه ی کیفیت زندگی سازمان بهداشت جهانی بود. دادهها با استفاده از نرمافزار آماری SPSS و با روش آزمون t و تحلیل واریانس چند متغیره تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: نتایج نشان داد که دو گروه زنان شاغل و غیر شاغل در میزان سلطه گری - سلطه پذیری و هم چنین در کیفیت زندگی و زیرمقیاسهای سلامت جسمانی ، روانی ، روابط اجتماعی تفاوت معنی دار دارند (۰۵/۰.(p< اما تفاوت دو گروه در زیر مقیاس سلامت محیطی معنی دار به دست نیامد. نتیجه گیری : بنابراین می توان با شناخت ویژگی های شخصیتی و کیفیت زندگی زنان شاغل و غیرشاغل ، در تدوین طرح های درمانی برای این گروه زنان مثمرثمر واقع گردید.کلیدواژه ها
سلطه گری ، سلطه پذیری ، کیفیت زندگ ی ، زنان شاغل ، زنان غیرشاغل .مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.