چگونه توانستم مشکل کمرویی دانش آموز پایه سوم ابتدایی را برطرف کنم
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_285
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 589
نویسندگان
کارشناس ارشد علوم اقتصادی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگیاداره آموزش و پرورش شهرستان دلفان آموزشگاه شهید شاطری
چکیده
این تحقیق به روش توصیفی از نوع اقدام پژوهی انجام شده است که در آن به چگونگی بهبود بخشیدن مشکل کم رویی دانش آموز پایه سوم ابتدایی پرداخته شده است. هدف این پژوهش برطرف کردن مشکل کم رویی دانش آموز پایه سوم مدرسه دخترانه است که با وجود اینکه هوش بالای دارد اما قادر به بیان دانسته های خویش .نیست در این پژوهش با بهره گیری از ابزارهای مثل مشاهده رفتار مصاحبه و سایتهای مختلف در پی یافتن علل کم رویی آن .هستیم با تشخیص اینکه کم رویی دانش آموز بخشی از شخصیت کلی او می.باشد. از طرف دیگر ممکن است یک تجربه خاص یا علل محیطی یاترس و اضطراب باعث مشکل شده باشد توانستم با ارائه راهکارهایی چون ایجاد ارتباط خوب ، استفاده از جملات ناتمام، شرکت دادن در فعالیتهای ،گروهی دادن مسئولیت و غیره نسبت به جلب اعتماد او و کاهش کم رویش قدمی بردارم. یافته های بدست آمده از این تحقیق نشان میدهد که با القای توانای های دانش آموز و تقویت ویژگیهای مثبت آن و ایجاد فضای دوستانه در کلاس میتوان محیط مناسبی برای شرکت فعال دانش آموز کم رو فراهم کرد نتیجه تحقیق این است که شناسایی علل کم رویی مهمترین اقدام برای کاهش کمرویی میباشد معلم و اولیای دانش آموز نقش بسیار مهمی در کاهش یا افزایش کم رویی دانش آموز و تشویق و ترغیب آن به شرکت در کارگروهی و افزایش اعتماد به نفس او دارند.کلیدواژه ها
دانش آموز پایه سوم، کم رویی، عزت نفس، اعتماد به نفس، ترسمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.