سبکهای مدیریت آموزشی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: PFCONF07_174
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 183
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رقیه پرنگ

کارمند آموزش وپرورش کوهمره نودان

چکیده

امروزه اهمیت فرآیند مدیریت بر کسی پوشیده نیست کشورهای صنعتی پیشرفته از ده ها سال قبل به این مقوله توجه داشته اند عملا توسعه خویش را مدیون بهبود شیوه های قبل مدیریت می دانند. در حالیکه کشورهای در حال توسعه هنوز درگیر مسایل و مشکلاتی از قبیل فقر و رشد نرخ ،جمعیت نرخ بالای بیکاری ،تورم افسار گسیخته ،اتلاف استقرار یافته و بر اساس داده. شوند. طبق این دیدگاه موسسات آموزشی خود را تغییر میدهند تا به افرادی که آمادگی تغییر در خود دارند کمک کنند و معترفند قصور در ایجاد شرایط مناسب برای موفقیت افراد جامعه باعث خسارت عظیم در بهره وری اجتماعی و عدم رضایت منابع انسانی خواهد شد. از اینرو سیستم آموزشی کشورهای در حال توسعه بایستی برنامه های آموزی خود را با روند تغییرات هماهنگ کنند. تدریس یک فعالیت پیچیده ،پویا تعاملی هو شمندانه است و اگر قرار یا شد معلمین دانش آموزان مختلف جدید آشنا نمایند مستلزم شیوه خاص مدیریتی است تا از این طریق بتوانند اثر بخشی بیشتری به امر آموزش بپردازند.امروزه سبکهای رهبری و شیوه های مدیریت تحولی عظیم در سازمانهای آموزشی بوجود آورده است مهمترین چالشهای مدیریت در آموزش این است که اولویتهای آموزشی در مقایسه با مسایل فرعی تر به درستی تشخیص داده نشده اند و همچنین میتوان اجزای تشکیل دهنده رهبری را به طور خلاصه چنین ذکر کرد ۱ توان استفاده موفقیت آمیز از قدرت ۲ توان درک این مطلب که افراد انسانی در زمانهای مختلف و در شرایط مختلف به وسیله عوامل مختلف تحریک میشوند ۳توان الهام بخشیدن به دیگران ۴-توان اقدام به شیوههایی که منجر به ایجاد جوی آکنده از عواطف و احساسات در سازمان شود و بتواند در افراد ایجاد انگیزه کند.

کلیدواژه ها

سبک ، مدیریت، آموزش.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.