کم رویی یکی از معضلات دانش آموزان در عدم موفقیت

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد، مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: TCCONF06_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 292
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افسانه بروجردی

کارشناسی هنرهای تجسمی ،آموزش و پرورش سبزوار

مهناز محمدی

کارشناسی مهندسی کامپیوتر،آموزش و پرورش سنندج

نرجس شاهمرادی کیاکلایه

کارشناسی ارشد مهندسی کامیپوتر،آموزش و پرورش املش

نیلوفر قاسم زاده

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر،آموزش و پرورش بندر ماهشهر

چکیده

تمامی انسان های جهان نیاز به ارتباط با دیگران و روابط اجتماعی دارند؛ اما در این میان هستند افرادی که خود را بی دست و پا می بینند و از دیگران دوری می کنند. این افراد کمرو و خجالتی هستند و این کمرو بودن برای آنها دردسرهای زیادی را به دنبال خواهد داشت .حتی در بسیاری از مواقع کمرویی باعث شکست فرد می شود. بنابراین افراد باید به سرعت این مشکل را در خود ریشه یابی کرده و برای درمان آن تلاش کنند.متاسفانه در بعضی مواقع هوش و استعداد های سرشار فرد به دلیل خجالتی و کم حرف بودن، پنهان می ماند. افراد خجالتی و کمرو علیرغم هوش و استعدادی که دارند توسط دیگران به خصوص افراد مهم زندگی شان مورد بررسی واقع بینانه ای قرار نمی گیرند و اهمیتی به آنها داده نمی شود.در مواردی کمرویی پایدار که ریشه در کودکی افراد دارد می تواند منجر به یک ترس عمیق شود. به طوری که فرد از کسب تجربه در زمینه های ناشناخته اجتناب کرده و فرصت یادگیری و مهارت آموزی را از خود دریغ می نماید. کمرویی ، دارای علایم مهمی چون حالات چهره ای کم ، اجتناب از تماس جسمی ، نگاه و سر به سمت پایین ، صحبت کردن با صدای پایین ، خودداری و منفعل بودن و اجتناب از موقعیت های ترآور، افزایش ضربان قلب ، خشکی دهان، لرزش تعرق، ضعف عمومی، سرگیجه، دل بهم خوردگی، ترس از دست دادن کنترل، ارزیابی منفی از خود، دیگران و موقعیتهای نگران کننده، اشتغال ذهنی، کمال گرایی، سرزنش خود، عقاید منفی درباره خود و دیگران، دستپاچگی، شرم، پایین بودن عزتنفس، تنهایی، غمگینی، دلمردگی، اضطراب و افسردگی است.

کلیدواژه ها

کم رویی، دانش آموزان، موفقیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.