تاثیر تکنیک های حسابداری مدیریت استراتژیک بر بهره وری سازمانی (مورد مطالعه : شهرداری منطقه ۲ تهران)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد، مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: TCCONF06_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 252
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته کیهانیان

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی ، گرایش بودجه و مالیه عمومی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

چکیده

هدف اصلی تحقیق حاضر تعیین تاثیر تکنیک های حسابداری مدیریت استراتژیک بر بهره وری سازمانی در شهرداری منطقه ۲ تهران می باشد. روش تحقیق در این مطالعه توصیفی از نوع پیمایشی بوده و جامعه آماری کارکنان شهرداری منطقه ۲ تهران بوده که به کمک جدول مورگان و از روش نمونه گیری تصادفی ساده ۲۷۴ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها در این تحقیق پرسشنامه بوده است . تکنیک های حسابداری مدیریت استراتژیک بر اساس پرسشنامه ساخته شده توسط خاکساری (۱۳۹۴) سنجیده شد. برای سنجش بهره وری سازمان از پرسشنامه هرسی و گلداسمیت (۲۰۰۷) استفاده شد. پایایی پرسشنامه ها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ و روایی پرسش نامه ها با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی سنجیده شدهاند. روش تجزیه و تحلیل داده ها، با استفاده از آمار توصیفی و آمار استنباطی (شامل : آزمون کولموگروف- اسمیرنف و آزمون رگرسیون) به کمک نرم افزار SPSS انجام شد. یافته های تحقیق حاکی از این است که تکنیک های حسابداری مدیریت استراتژیک بر بهره وری سازمانی در شهرداری منطقه ۲ تهران تاثیر مثبت و معناداری دارد. بنابراین به مدیران شهرداری منطقه ۲ تهران پیشنهاد می گردد که ضمن تعیین صریح اهدافشان، در استفاده از روش های سنتی حسابداری مدیریت تجدید نظر کرده و تکنیک های متناسب با نوع توانایی افراد در پیاده سازی آنها، نوع فعالیت سازمان و نوع اهداف را انتخاب کنند.

کلیدواژه ها

تکنیک های حسابداری مدیریت استراتژیک ، بهره وری سازمانی ، شهرداری منطقه ۲ تهران.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.