نگرشی کلی به بررسی نانو بتن در معماری و تاثیر آن در معماری معاصر غرب

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU08_0510
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 150
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بابک محمدی

دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مهندسی حرفه ای معماری، دانشکده مهارت و کارآفرینی، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

محمد علی زاده منصوری

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان، ایران

چکیده

با ظهور توسعه پایدار در زمینه معماری و پیشرفت تکنولوژی، معماران برآن شدند تا با استفاده از تکنولوژی جدید بهساخت و طراحی ساختمان هایی روی آورند که در خدمت توسعه پایدار بوده باشند. تکنولوژی نوظهور نانو در مبحثمصالح ساختمانی نیز رخنه کرده و مصالح جدیدی در عرصه ساختمان سازی تقدیم جامعه ی مهندسی کرده است .پیشرفت سریع در تکنولوژی مصالح و سیستم های ساختمانی این روزها به راحتی در پیشرفت های عظیم ساختمانی مانند دستیابی بهاندازه ها، شکل ها، فرم ها و سرعت ساختمان قابل مشاهده است که هرگز با استفاده از مصالح ساختمانی معمولی به دست نمی آید.یکی از موارد مورد علاقه در فناوری مصالح ساختمانی، نانو بتن است. نانو بتن ماده ای است که نانومواد را به بتن اضافه می کند. نانو بتندر مقایسه با مخلوطهای بتن معمولی از جمله افزودن لوله های نانو Nano TiO۲, SiO۲ و کربن نانو برای بهبود عملکرد و مقاومتساختاری، دارای مشخصات و خواص ویژهای است. این امر محدودیت های فناوری های ساختمانی را گسترش داد و به این ترتیبمعماران را قادر میسازد تا به فرمهای پیچیده تر با عملکرد بالاتر دست یابند یا به بتن ویژگیهای خاصی مانند بتن عبوری سبک یا بتنخود متراکم بدهند. این تحقیق با پیروی از مجموعه ای از اهداف به تاثیر نانو بتن بر معماری معاصر می پردازد: به طور خلاصه نانو بتنچیست؟ مخلوط نانو بتن چه تفاوتی با مخلوط های معمولی بتن دارد؟ کاربرد نانو بتن در ساختمان ها و اثرات آن بر معماری معاصر.این تحقیق مجموعه ای از یافته ها و توصیه های اصلی را از تجزیه و تحلیل اثرات نانو بتن بر معماری استخراج کرد.

کلیدواژه ها

نانو بتن، معماری، ساختمان، تکنولوژی، مصالح

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.