تالاب بیشه دالان در مسیر توسعه گردشگری بروجرد
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک
- کد COI اختصاصی: TGCE07_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 302
نویسندگان
گروه جغرافیا ، دانشکده علوم زمین ، دانشگاه شهید بهشتی، دانشجوی دکتری
گروه جغرافیا ، دانشکده علوم زمین ، دانشگاه شهید بهشتی ،عضو هیات علمی
گروه جغرافیا ، دانشکده علوم زمین ، دانشگاه شهید بهشتی ،عضو هیات علمی
اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان ، مدیر کل
چکیده
تالاب ها از جمله بی مانندترین ، بکرترین و شگفت انگیزترین پدیده های طبیعی هستند که از دیرباز نقش مهمی در توسعه جوامع اطراف خود ایفا کرده و تنوع زیستی ، ژنتیکی و تنوع گونه هایی که در تالاب زندگی می کنند از اهمیت بالایی برخوردار بوده و امروز به عنوان منبع درآمدی برای افراد به ویژه در مناطق محروم محسوب می شوند. تالاب بیشه دالان به دلیل طبیعت بکر ، قرار گرفتن در کنار راه موسلاتی شمال به جنوب می تواند گردشگران بسیاری را به خود جذب کند . آگاهی ساکنان روستاهای اطراف تالاب از اثرات مثبت گردشگری بر تعهد ساکنان نسبت به توسعه روستایی اثر می گذارد . هر چه فرد تصویر بهتری از روستا و گردشگری داشته باشد رضایت بیشتری از گردشگری احساس می کند . بر اساس پژوهش های انجام گرفته و تحلیل های شاخص اقلیم آسایش گردشگری TCIمطلوب ترین زمان جهت بازدید گردشگران از تالاب فصل های بهار ،اواخر تابستان و اوایل پاییز می باشد که منطبق بر فصول اعتدالین است.کلیدواژه ها
بیشه دالان، تالاب، TCI ، توسعه گردشگریمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.