چگونه توانستم اختلال نارسانویسی پارسا، دانش آموز کلاس چهارم را بهبود ببخشم ؟
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF02_1186
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 244
نویسندگان
آموزگار چندپایه دبستان شهید خداداد زارع، شهرستان رستم ، استان فارس
مدیر-آموزگار دبستان شهید خداداد زارع، شهرستان رستم ، استان فارس
آموزگار چندپایه دبستان شهید خداداد زارع، شهرستان رستم ، استان فارس
چکیده
پژوهش حاضر، به منظور بهبودی و رفع اختلال نارسانویسی پارسا، دانش آموز پایه چهارم دبستان شهید خداداد زارع روستای گل بابکان شهرستان رستم صورت گرفته است . در این مطالعه به بررسی اختلال نارسانویسی این دانش آموز که به علت ناتوانی در گرفتن مناسب مداد در دست ، ضعف در عضلات دست و ... بوجود آمده بود، پرداخته شده است . هدف از انجام این پژوهش ، هدایت دانش آموز جهت بهبودی و رفع اختلال ذکرشده بود. این پژوهش ، کیفی و از نوع اقدام پژوهی بود و داده ها از طریق مشاهده، مصاحبه با والدین ، جلسه با همکاران و متخصصان امر و جستجو در پایگاه های اطلاعاتی خارجی نظیر آی اس آی۱، ابسکو۲، اریک ۳، امرالد۴، ساینس دایرکت ۵ و پایگاه های اطلاعاتی داخلی نظیر بانک مقالات نشریات کشور۶، پایگاه اطلاعات پژوهشی جهاد دانشگاهی ۷، مرکز مدارک و اطلاعات علمی ایران۸، نورمگز۹ و سیویلیکا۱۰ جمع آوری شد. در نتیجه جمع آوری اطلاعات، علت این امر، عمدتا به دلیل مهارت حرکتی پایین دانش آموز تشخیص داده شد. در مرحله بعد، راهکارهایی مناسب ، از جمله »یک سری خطوط موازی با فاصله های کم و زیاد رسم شد و از دانش آموز خواسته شد تا وسط هر دو خط موازی، یک خط راست رسم کند.«، »یک سری شکل هندسی رسم شد و در کنارشان، همان شکل ها به صورت نقطه چین کشیده شد و از دانش آموز خواسته شد نقطه چین ها را به هم وصل کند و در نهایت آنها را به طور کامل رسم نماید.«، »تعدادی اعداد، حروف و کلمات به صورت کامل نوشته شد و در کنارشان، همان اعداد، حروف و کلمات، به صورت ناقص نوشته شد و از دانش آموز خواسته شد آنها را کامل کند« و »دو نوار موازی با فاصله مناسب روی کاغذ چسبانده شد و از دانش آموز خواسته شد بین آن دو نوار بنویسد.« در طول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ارائه شد. نتایج نشان داد که این دانش آموز که در ابتدای سال تحصیلی از اختلال نارسانویسی رنج می ب رد،موفق به بهبود اختلال نارسانویسی تا پیش از پایان سال تحصیلی گردید.کلیدواژه ها
اختلالات یادگیری، اختلال دیکته نویسی ، اختلال نارسانویسی ، پایه چهارم، دبستان، اقدام پژوهی .اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.