بررسی و ارزیابی جایگاه نظم حکمروایی خوب شهری در ساختار مدیریتی شهر شیراز

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: URBANPLANING04_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1661
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا رضایی

استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه یزد

مسلم شمشیری

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری،دانشگاه یزد

چکیده

امروزه با گسترش سریع شهرنشینی به ویژه درکشورهای جهان سوم ما شاهد بروز نابسامانی ها و مشکلات فراوانی دراداره امور شهرها بوده ایم که ریشه درمدیریت نامطلوب و غیرتخصصی داشته است مدلهای ارایه شده جهت اداره امور شهرها به دلیل عدم همخوانی با نیازهایواقعی شهر و شهروندان و درنظر گرفتن جوانب مختلف حیات انسان شهری نتوانسته اند مفید واقع شوند از موثرترین شیوه های برخورد با مسائل مناطق شهری ظرفیت سازی نهادی مدیریت کارآمدتر و انتخاب الگوی بهینه برای مدیریت اینمناطق می باشد یکی از الگوهای مطرح شده درامر مدیریت شهری حکمروایی خوب شهری میب اشد که به عنوان مدیریت شفاف و پاسخگو با هدف نیل به توسعه اقتصادی اجتماعی عادلانه و پایدار تعریف شده است و منشا قدرت درآن تمامی شهروندان و نهادهای مدنی می باشد هدف این مقاله بررسی و ارزیابی جایگاه نظام حکمروایی خوب شهری درساختار مدیریتی شهر شیراز با استفاده از مدل sWOT و ارایه راهبردهایی جهت تحقق آن می باشد.

کلیدواژه ها

حکمروایی خوب شهری، مدیریت شهری، شهرشیراز، مدل SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.