تاثیرآموزشهای کنترل خشم در بهبود رفتار اجتماعی دانش آموزان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN05_0371
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 189
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان
کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان
کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان
چکیده
خشم را می توان حالت ذهنی یا هرگونه رویداد یا عملی خلاف چهارچوب ذهنی شخص دانست. خشم و فرایند های مربوط به آن یکی از مهم ترین چالش ها برای انسان بوده، چرا که آثار ناشی از آن باعث کاهش بازدهی تصمیم گیری و سردرگم ذهنی می شود. در این پژوهش نیز سعی شده با توجه به تاثر خشم در یادگیری دانش آموزان و نیز کاهش کارایی آن ها در ابعاد مختلف، شیوه های کنترل خشم و سازگاری اجتمایی در میان دانش آموزان ابتدایی بررسی شود.در این پژوهش ، جامعه آماری ۲۸نفره از دانش آموزان مداراس ابدانان به دو گروه آزمایش و گواه تقسیم شده و آزمونی جهت تعیین سطح میل به خشم دانش آموزان تنظیم شد تا اطمینان از نبود اختلاف زیاد در سطح خشم دو گروه حاصل شود سپس طی ۱۲جلسه، آموزش های مربوط به کنترل خشم و مدریت و سازگاری اجتمایی به گروه آزمایش داده شد و گروه گواه هیچ گونه آموزشی دریافت نکرد است. یافته های پژوهش پس از تحلیل محتوای و تست مجدد آزمون پرخاشگری نشان می داد میل به خشونت در گروه آزمایش کاهش یافته و باعث افزایش مدریت اجتمایی و سازگاری اجتمایی دانش آموزان شده است.کلیدواژه ها
کنترل خشم، پرخاشگری،مدریت اجتمایی،سازگاری اجتماییمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.