استخراج دانش مشتری برای بازاریابی مستقیم و مدیریت ارتباط با مشتری

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE04_367
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1727
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعیده نادری ده قطب الدینی

دانشجوی دانشگاه آزاد کرمان

طاهره حیدری سورشجانی

دانشجوی دانشگاه آزاد کرمان

محبوبه شمسی

عضو هیئت علمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد بردسیر، ایران

چکیده

بسیاری از شرکتها اطلاعات زیادی در ارتباط با مشتریان، تهیه کنندگان و محصولات جمع آوری کرده و در پایگاه دادهها ذخیره می کنند ولی این داده ها مورد استفاده واقع نمی شوند. که به دلیل نبود ابزارهای مناسبی برای کشف دانش با ارزش از این داده هاست و باعث می شو که این دانش، پنهان باشد. در صورتی که شناخت درست این دانش پنهان، کمک به سودآوری برای بازاریاب ها و تجار می کند. تکنیک های داده کاوی بر اساس قوانین پیوستگی برای استخراج دانش پنهان از پایگاه داده های شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند و می توان کاتالوگ هایی را برای شرکت ها طراحی و پیاده سازی کرد که یک نوع بازاریابی مستقیم برای آسودگی مشتریان است که می توانند از طریق رسانه های غیر حضوری مانند ایمیل یا تلفن خرید کنند. در این مقاله، پس از بیان بازاریابی مستقیم، مشکلات کاتالوگ کاغذی و پایگاه داده رابطه ای و فرآیند داده کاوی مورد بحث قرار می گیرند. سپس چالش های حوزه بازاریابی مستقیم و کاتالوگ های الکترونیکی بررسی می شود و راهکارهای مناسب برای برطرف ساختن این چالش ها مطرح می شود.

کلیدواژه ها

مدیریت ارتباط با مشتری، بازاریابی مستقیم، پایگاه داده رابطه ای، کاتالوگ الکترونیکی، بازاریابی پست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.