بررسی استراتژیهای دسترسی بهینه برای تکه تکه شدن ژنتیکی پایگاه داده توزیع شده

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE04_154
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1066
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیه سلیمانی ماهانی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد(نرم افزار) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

محبوبه شمسی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر

چکیده

مجموعه ای از تکه تکه شدنها، تخصیص و فرایندهای تکراری را توزیع شدن داده می گویند. یک پایگاه داده توزیع شده مجموعه ای از داده های منطقی هستند که به یک سیستم یکسان تعلق دارند اما در بیش از سایتهای یک شبکه کامپیوتری گسترش پیدا می کنند. سایتهایی از پایگاه داده توزیع شده می توانند آدرس شبکه یکسان داشته باشند و ممکن است در اتاق یکسانی هم باشند اما روابط بین آنها روی شبکه انجام می شود در عوض اینکه روی حافظه مشترک انجام شود. ارتباط با شبکه فقط منبع اشتراکی برای سیستم مدیریت پایگاه داده می باشد. تکه تکه شدن یک تکنیک طراحی است که یک رابطه ساده یا کلاسی از پایگاه داده را به 2 پارتیشن یا بیشتر تقسیم می کند که ترکیب میشوند از پارتیشنهایی که پایگاه داده اصلی را بدون هیچ کم و کاستی از اطلاعات که فراهم می کند. زمانی که داده تخصیص داده میشود ممکن است یک کپی ساده از آن تکثیر یا نگهداری شود. در این مقاله الگوریتم ژنتیکی ارائه داده ام که از ترکیب 3 الگوریتم ژنتیک: 1-یک شبیه ساز تصادفی از استراتژیهای دسترسی بهینه برای یک طراحی یک پایگاه داده توزیع شده 2- استراتژیهای دسترسی بهینه برای طراحی پایگاه داده توزیع شده با استفاده از تکه تکه شدن ژنتیکی 3- استراتژیهای در دسترس بهینه برای طراحی یک پایگاه داده توزیع شده، می باشد. برای بهبود ترتیبی تخصیص زیر پرس و جو روی سایتهای شبکه همراه با پیدا کردن برنامه تکه تکه شدن نزدیک های مطلوب برای گره های مختلف یا سایتهایی برای جایگزینی صفات داده می باشد.

کلیدواژه ها

پایگاه داده توزیع شده، پرس و جو بهینه، تکه تکه شدن داده ، تخصیص عمل، تکه تکه شدن ژنتیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.