تاثیر سازگاری ادراک شده و آگاهی از کیف پول ارز دیجیتالی ولت بر قصد استفاده از آن بانقش میانجی اعتماد و سودمندی ادراک شده کیف پول ارز دیجیتالی ولت

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در علوم مدیریت و حسابداری نوین
  • کد COI اختصاصی: CONFKAR01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 142
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا یادگاری

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی ،گرایش بازاریابی ، گروه مدیریت ،موسسه آموزش عالی کار ،قزوین، ایران

حسین عابدی

استاد یار ،گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی کار ، قزوین ، ایران

مسعود کریم زندی

استاد یار ،گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی کار ، قزوین ، ایران

چکیده

هدف اصلی از انجام این رساله بررسی تاثیر سازگاری ادراک شده و آگاهی از کیف پول ارز دیجیتالی ولت بر قصد استفاده از آن بر نقش میانجی اعتمادو سودمندی ادراک شده کیف پول ارز د یجیتالی ولت است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی، از نظر نوع توصیفی- پیمایشی و از نظر ماهیت روابط،همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش حاضر، مشتریان شرکت های بازرگانی شهر قزوین بود. برای تعیین حجم نمونه از تکنیک معادلات ساختاری یعنیحداقل ۵ و حداکثر ۱۵ برابر تعداد سوالات پرسشنامه استفاده شد. روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده با توجه به دسترسی به نمونه ها بودهاست. ابزار گردآور ی داده ها پرسشنامه و برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز از تکنیک معادلات ساختاری استفاده شده است. لازم به ذکر است که جهت سنجش آمار توصیفی از نرم افزار SPSS و به منظور بررسی آمار استنباطی نیز از نرم افزار PLS استفاده شده است. جهت بررسی نرمال بودن داده ها از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف استفاده شد. برای تعی ین روایی از روایی صوری و سازه و برای سنجش پایایی پرسشنامه ها از ضریب آلفایکرونباخ استفاده شد. یافته ها حاکی از تایید سازگاری ادراک شده و آگاهی از کیف پول موبایلی بر قصد استفاده از آن با نقش میانجی اعتماد وسودمندی ادراک شده ، سازگاری درک شده بر سودمندی ۷.۴۵ ،آگاهی بر سودمندی ادراک شده ۲.۸۶ ،سودمندی درک شده بر تمایل برایاستفاده ۹.۸۵ ،سودمندی درک شده بر اعتماد درک شده ۰۵ ،اعتماد درک شده بر تمایل برای استفاده ۴.۴۸ ، نقش میانجی اعتماد درک شده در روابطه سودمندی و سازگاری درک شده بر تمایل به استفاده ، نقش میانجی سودمندی درک شده در رابطه میان آگاهی و سازگاری درک شده براعتماد و در نهایت سودمندی درک شده در رابطه آگاهی و تمایل برای استفاده بود.

کلیدواژه ها

سازگاری ادراک شده ، آگاهی از کیف پول ، قصد استفاده ، سودمندی ادراک شده، اعتماد ادراک شده، کیف پول ارز د یجیتالی ولت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.