بررسی تاثیراستفاده ازماده پوزولانی پودر کوارتز در بتن پلیمری
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و چهارمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
- کد COI اختصاصی: ICRSIE07_149
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 258
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی سازه، نوشهر، ایران،
کارشناس ارشد مهندسی راه و ترابری ، نوشهر، ایران،
چکیده
بتن یکی از پر مصرفترین موادی است که در ساخت سازه ها از قبیل ساختمان های مسکونی ، پل ها و ... مورد استفاده قرار می گیرد. در سال های اخیر نتایج مثبت حاصل از کاربرد پلیمر به عنوان ماده ای برای تثبیت خاک ها و افزایش مقاومت مکانیکی و شیمیایی آن ها این ایده را به وجود آورده است که این ماده در کنار سنگدانه بتن و در مجاورت سیمان هم می تواند نقش مشابهی را ایفا کند . در این پژوهش با طرح اختلاط بتن با ماده پلیمری پلی پروپیلن به مقدار ثابت ۲/۰ درصد و با اضافه کردن پودر کوارتز در درصد های وزنی ۳، ۵، ۷ درصد وزنی سیمان، تعداد ۴۳ نمونه ساخته شد و مقاومت کششی و فشاری آن مطالعه و تاثیر استفاده از پودر کوارتز در بتن پلیمری مورد بررسی قرار گرفت . همچنین از نرم افزار تاگوچی برای بررسی هرچه بهتر نتایج استفاده شد و با استفاده از دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM ) مطالعات دقیقی بر روی نحوه اتصال و قرار گیری پودر کوارتز و پلیمر پلی پروپیلن صورت گرفت . نتایج به دست آمده از نمودار نشان می دهد که اضافه کردن پلیمر پلی پروپیلن به بتن معمولی (بدون پلیمر) باعث افزایش مقاومت فشاری ۷ روزه به میزان ۲۸/۹ درصد در آب شرب و ۳۳/۸ درصد در آب اسیدی گردید.کلیدواژه ها
بتن پلیمری ، طرح اختلاط بتن ، پودر کوارتز، مقاومت فشاری بتن ، مقاومت مکانیکی و شیمیایی بتنمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.