جستجو در هوش مصنوعی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تکنولوژی و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ENGTCONF06_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 353
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین یوسفلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی دانشگاه آزاد واحد شهر قدس تهران، ایران

احسان کریم زاده

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز، ایران

چکیده

امروزه اکثر شرکتهای پیشرو و موفق در دنیا از هوش مصنوعی برای تحلیل داده ها و داده کاوی در جهت بهبود کارایی خود استفاده میکنند . شرکتهای ارائه دهنده موتورهای جستجو نیز از این قاعده استثنا نیستند .هوش مصنوعی حجم وسیعی از داده ها را تحلیل کرده و آنها را تبدیل به اطلاعات مفید میکند و به عبارتی قادر است اطلاعات را سریعتر، بهتر و در حجم وسیعتری نسبت به انسانها تحلیل کند. همچنین میتواند به مرورزمان خودش را تقویت کند و یاد بگیرد. این یعنی استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی به عملکرد بهتر موتورهای جستجو کمک میکند. ما در این مقاله نگاهی به سئو در عصر کنونی و استفاده از هوش مصنوعی در آن انداخته ایم. در ابتدا مروری بر سئو و روشهای متداول پیاده سازی آن داریم. پس از بررسی ارتباط سئو و هوش مصنوعی به مباحثی همچون نقش پررنگ هوش مصنعی در الگوریتم موتورهای جستجو، کاربرد هوش مصنوعی در تولید محتوای قوی و استفاده بهینه از آن درزمینه شخصی سازی میپردازیم. که استنباط بین BFS و DFS یک درخت باینری که نوع ساختار داده مورد استفاده در BFS از a استفاده میکنیم صف نوع داده و در DFS از a استفاده میکنیم پشته نوع داده پیچیدگی فضا در BFS از یک صف برای ذخیره عناصر سطح استفاده میکنیم بنابراین حداکثر فضای مورد استفاده در BFS است O (w)جایی که w حداکثر عنصر در یک سطح است. در DFS ما از stack استفاده میکنیم و مفهوم عمق را دنبال میکنیم. بنابراین ، حداکثر ارتفاع درخت بیشترین فضا را برای ارزیابی دارد. بنابراین پیچیدگی فضای DFSزیاد است O (H)جایی که H ارتفاع درخت است.

کلیدواژه ها

سئو، موتور جستجو، الگوریتم موتورهای جستجو، هوش مصنوعی، تحلیل داده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.