یک مدل اسپایس برای IGBT ها و MOSFETهای قدرتی با تمرکز بر EMI/EMC در سیستم های ولتاژ بالا

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ECMM08_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 180
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمدرضا موسوی تقی آبادی

استادیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه فنی و حرفه ای ،تهران

محمدآرمان آوان

دانشجوی کارشناسی ، گروه برق ، دانشگاه آزاد ، مشهد

آریان اولیایی

دانشجوی کارشناسی ، گروه برق ، دانشگاه آزاد ، مشهد

چکیده

ما دو مدل از ترانزیستورهای قدرت IGBT)، (MOSFET را توضیح می دهیم. هر دو با موفقیت برای تجزیه و تحلیل تداخل الکترومغناطیسی (EMI) و سازگاری الکترومغناطیسی (EMC) استفاده می شود. و در هنگام مدل سازی سیستم های ولتاژ بالا است PFC)، DC/DC، اینورتر و غیره).در اولین توضیحات ریاضی ما رفتار مدل ترانزیستور دوقطبی گیت عایق (IGBT) با بازخورد منفی غیرخطی را معرفی می کنیم. که در لایه های نیمه هادی +p و +n تولید شده ، که در نزدیکی تماس فلزی با امیتر IGBT قرار دارند ، که برای توصیف بهتر خصوصیات دینامیکی ترانزیستور می باشد. این مدل IGBT یک مدل ساده شده از ترانزیستور در اثر میدانی فلز-اکسید-نیمه هادی(MOSFET)که در IGBT برای ساده سازی استفاده می شود. در دومین مدل میتوانیم رفتار ساده ای از هر دو IGBT ها و ماسفتها مدل سازی کنیم . پارامترهای مدل از جداول اطلاعاتی به دست می آیند و سپس با استفاده از نتایج در یک تست اندازه گیری واحد تنظیم می کنیم. نتایج مدلسازی برای انواع مختلف IGBT ها با روشن و خاموش کردن شکل موج ها اندازه گیری شده و مقایسه می شوند.برای بررسی اعتبار سنجی مدل ها ، تست یک موتور براشلس (بدون جاروبک) را با اینورتر DC راه اندازی می کنیم. باوجود سادگی مدل های ارائه شده ، الف مقایسه مدل پیشبینی ها با اندازه گیریهای سخت افزاری نشان می دهد که مدل دقیق است و پیش بینی گذارایی سوئیچ های EMI-EMC کمک به تحقیقات ما می کند.

کلیدواژه ها

مدل شبیه سازی برای IGBT ، مدل سازی ماژول ، MOSFET

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.