تاثیر هانی پات در اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری مهندسی برق مکانیک و کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: DMECONF08_135
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 253
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرمین شفائی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی ، رشته ی شبکه های کامپیوتری

عباسعلی رضایی

دانشیار، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی۱۹۳۹۵-۳۶۹۷ تهران، ایران

مهدی بدیع فرخه

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

چکیده

پیشرفت سریع تکنولوژی به ویژه اینترنت اشیاء یا همان IoT روز به روز چشم انداز و افق روشن تری جهت تسخیر قلمرو علمی، صنعتی و فنی برای حل مشکلات و مسائل بشر ارائه میکند امروزه در جهان وسایل دیجیتالی در زندگی انسانها نقش عمده ای دارند. با ظهور IPv و گسترش شبکه WiFi اینترنت اشیاء به سرعت در حال گسترش است، با افزایش تعداد دستگاه های متصل به WiFi ، حملات هکرها به این دستگاه ها نیز افرایش مییابد در این صورت امنیت اطلاعات دستگاه ها در معرض یک فاجعه اجتناب ناپذیر قرار میگیرد برای حل این مسئله باید سریعتر به فکر امنیت اینترنت اشیاء باشیم IoT .توسط فناوری ناهمگن تعریف میشود که خدمات جدید و نوآورانهای در حوزه های کاربردی مختلف ارائه میدهد مولفه های اصلی اینترنت اشیاء عبارتند از: دسترسی ناهمگن، پردازش اطلاعات، برنامه های کاربردی و خدماتی، حریم خصوصی و امنیت، که در این حوزه، نیازمندی های امنیتی و حریم خصوصی نقش اساسی دارد. یکی از روشهای پیشنهاد شده برای اطمینان از امنیت شبکه ها استفاده از هانی پات است. هانی پات یک تکنولوژی جدید و شدیدا پویا است. این سیستم یک دام است که مهاجمان را به خود جلب میکند و از شبکه اصلی دور نگه مدی دارد. هانی پاتها با شبیه سازی سرویس ها و سیستم عامل های مختلف مهاجمان را گمراه و اطلاعاتی درباره آنها کسب میکنند. تفاوت هانی پاتها و تکنولوژی های دیگر در این است که هانی پاتها حملات ناشناخته را شناسایی میکنند در حالی که تکنولوژی های امنیتی حملات دارای امضاء را شناسایی میکنند.

کلیدواژه ها

هانی پات، اینترنت اشیا، حمله، امنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.