رهیافت کمینه سازی هزینه و طراحی مدلی برای مدیریت بارالکتریکی در صنعت سیمان در استان اصفهان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت بهینه سازی و توسعه زیرساخت های انرژی
  • کد COI اختصاصی: IRCIVILC06_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 134
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیمراد شریفی

دانشیار دانشگاه اصفهان

زینب امیری

دانشیار دانشگاه اصفهان

چکیده

این پژوهش به رهیافت کمینه سازی هزینه و طراحی مدلی برای مدیریت بارالکتریکی در صنعت سیمان در استان اصفهان می پردازد. در این پژوهش ابتدا به مبانی نظری ارائه مدلی جهت حداقل ساری هزینه بار الکتریکی در صنعت سیمان و همچنین تعیین تعداد دفعات و طول زمان بهینه در این صنعت و سپس به شرح مدل و تعریف متغیرها که شامل دو مدل کمینه سازی هزینه کل خاموشی ناشی از قطع برق برای هر صنعت و کمینه کردن صرفه جویی انرژی غیر ضروری با توجه به محدودیت های ذکر شده پرداخته شده است.و نیز در ادامه تابع هدف و محدودیت های مدل شرح داده شده است. بدین منظور دومدل از روش برنامه ریزی خطی تشکیل شد و متغیرهای هردو مدل تشریح شدند. هم چنین راه کارهای بهینه سازی در صنعت سیمان تشریح خواهد شد. دراین نهایت در این پژوهش داده های آماری مربوط به صنایع منتخب در این پژوهش بررسی شد،سپس تلاش شد تا با استفاده از تحلیل های بهینه یابی از طریق نرم افزار GAMS نتایج حاصل از مدل مطرح شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. بر این اساس ابتدا برآوردی از مدل کمینه کردن هزینه طول و تعداد قطعی های برق برای صنایع مذکور انجام می شود . سپس به تحلیل وضعیت هر یک از صنایع به طور مجزا پرداخته خواهد شد و مقدار بهینه طول دفعات قطعی برق و حداقل سازی هزینه بهینه برای هر صنعت با استفاده از مدل اول بررسی شد در نتیجه باتوجه به سوالات مطرح شده، دو نوع الویت بندی در نظر گرفته می شود. در اویت بندی تخصیص بهینه تعداد و طول قطع برق جهت کاهش هزینه ناشی از قطع برق، کارایی مصرف انرژی با ساختار فعلی شبکه انتقال و توزیع صنعت برق انجام می شود،الویت شناسایی عوامل تاثیر گذار بر قطع برق مشترکین صنعت سیمان و میزان تاثیر آنها است و در الویت بندی دوم حداقل سازی هزینه های ناشی از خسارت قطع برق که کاهش هزینه را از دیدگاه مصرف کننده در جهت بهینه سازی مصرف انرژی الکتریکی و تحلیل اقتصادی خسارت ناشی از قطع برق در صنعت سیمان است، انجام می دهد.

کلیدواژه ها

کمینه سازی هزینه،افت فرکانس، مدیریت بار الکترونیکی ،خسارت قطع برق،صنایع سیمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.