ارائه یک روش زمانبندی بسته در مراقبت های بهداشتی اینترنت اشیا با رویکرد تضمین QoS

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ECME17_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6276
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن پیرزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار موسسه غیرانتفاعی شهریار آستارا

مجتبی اسلام نژاد نمین

دکترای شبکه های کامپیوتری موسسه غیرانتفاعی مقدس اردبیلی

چکیده

در عصر حاضر اینترنت اشیا توسط اتصال یکپارچه بین شبکه های ناهمگن (HetNets)، به عنوان شبکه ای ازدستگاه های متصل که با یکد یگر تعامل دارند، تحولی اساسی و گسترده ایجاد کرده است . پیامد این همه تحول درحوزه اینترنت اشیاء ، ارایه سرویس های جدید مبتنی بر داده و قابلیت های تجزیه و تحلیل است که در فعال سازیاتوماسیون در بسیاری از زمینه ها مانند سیستم ها ی مراقبت بهداشت ی از راه دور و هوشمند نقش مهم ی ایفا می کندو در مواردی مانند مراقبت ها ی پیشگیرانه، مدیریت بیماری و نظارت بالینی از راه دور می تواند کمک کند. کیفیتخدماتی که در برقراری ارتباط مورد استفاده قرار می گیرد به دلیل مرتبط بودن با حفظ سلامت انسانها اهمیتدوچندان پیدا می کند و باید در زمان واقعی، با کمترین میزان تاخیر و از دست دادن بسته صور ت گیرد و در کوتاهترین زمان نتیجه یا اقدامات منعکس شود. QoS یا سرویس کیفیت خدمات یکی از مهم ترین فناوری های موجود در شبکه محسوب می شود که امکان مدیریت و اولویت بندی پهنای باند شبکه ر ا فراهم می کند. ترافیک بر اساسویژگی های ترافیکی مختلف مانند نرخ بیت، نرخ تلفات بسته و تاخیر قابل تحمل به کلاس های مختلف تفکیکمی شود و بر اساس این ویژگی ها اولویت بندی می شوند. زمانبند ی بسته یک مکانیسم مهم برا ی دست یابی بهQoS است. روش پیشنهادی یک طرح زمان بندی بسته مبتنی بر دور رابین، برای اطمینان از کیفیت خدمات QoS به ویژه در اینترنت اشیا (IoT) با تخصیص پویا پهنای باند می باشد . ما یک مدل QoS در لایه شبکه برای اطمینان از QoS برای ترافیک اضطراری پیشنهاد می کنیم. عملکرد طرح پیشنهادی از نظر تمام پارامترهای QoS بهتر است و در محدوده های قابل تحمل است.

کلیدواژه ها

زمانبندی بسته، تمایز خدمات، اینترنت اشیا، کیفیت خدمات، مدیریت صف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.