آسیب شناسی فرآیند قرائت کنتور در شرکت آب و فاضلاب مشهد

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران
  • کد COI اختصاصی: NWWCE04_152
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 209
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سلمان پوراسماعیل

استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه بجنورد، خراسان شمالی، ایران

مریم ثابتی

مدیر گروه فاضلاب و آبهای سطحی، مهندسین مشاور طوس آب، ایران

زهرا نیکخواه فرخانی

دانشیار، دانشگاه بجنورد، گروه مدیریت بازرگانی، خراسان شمالی، ایران

طیبه رحیمی پردنجانی

دانشیار، دانشگاه بجنورد، گروه روانشناسی، خراسان شمالی، ایران

امین جاجرمی

دانشیار، دانشگاه بجنورد، گروه مهندسی برق، خراسان شمالی، ایران

چکیده

مهم ترین بخش ارتباطی بین شرکت های آب و فاضلاب و مشترکین فرآیند قرائت کنتور می باشد. بهبود عملکرد این فرآیند از جنبه های مختلف بر درآمدهای شرکت تاثیر می گذارد. از آنجا که قاریان کنتور خط مقدم ارتباط شرکت با مشترکین می باشند، ایجاد انگیزش در آنها و بهبود کارآیی و بهره وری از آنها به طور مستقیم در کاهش هزینه ها و نارضایتی های مشترکین و افزایش درآمدهای شرکت به دلیل گزارش به موقع تخلفات انشعابات غیرمجاز، اثر خواهد داشت . در این پژوهش ، فرآیند قرائت کنتور از منظر انسانی در رابطه با قاریان کنتور و پروسه قرائت می باشد. به همین منظور، پرسش نامه آسیب شناسی شغلی طراحی را بین کلیه پرسنل قاریان کنتور در مناطق پنج گانه شرکت آب و فاضلاب مشهد توزیع نتایج حاصل مورد تحلیل قرار گرفت . درنهایت ، پس از جمع بندی نتایج ، به منظور نهایی نمودن پیشنهادات، با خبرگان معرفی شده از طرف شرکت آب و فاضلاب مشهد در زمینه قرائت کنتور، مصاحبه انجام و پیشنهادات جمع بندی گردید. این پژوهش نمایانگر این است که مهم ترین آسیب های فرآیند قرائت کنتور در زیرسیستم های مدیریت منابع انسانی سازمان و در حوزه های جذب و گزینش ، ارزیابی عملکرد، ایمنی و بهداشت ، پاداش و نبود انگیزه کارکنان برای ارتقاء شغلی ، می باشد و کمترین نارضایتی مشترکین از عملکرد قاریان بوده و ارتباط قاریان با مشترکین در سطح مناسبی ارزیابی می گردد.

کلیدواژه ها

آسیب شناسی ، شرکت آب و فاضلاب، قرائت کنتور، قاریان کنتور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.