ارایه مدلی جهت بهینه سازی برنامه تولید و توزیع در زنجیره تأمین
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم
- کد COI اختصاصی: SIEC03_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4586
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، دانشکده مهندسی صنایع قزوی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، دانشکده مهن
چکیده
امروزه یکپارچه نمودن برنامه ریزی تولید و توزیع در زنجیره های تامین از مهمترین عوامل صرفه جویی های اقتصادی و عملکرد مطلوب در بازار رقابتی محصوب می گردد. در واقع، یکپارچه سازی برنامه های تولید و توزیع رویکردی موثر در راستای بهبود سطح خدمت و کاهش هزینه ها در زنجیره های تامین می باشد. در این تحقیق یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط به منظور یکپارچه سازی برنامه تولید و توزیع در یک زنجیره تامین ارایه می شود. هدف در نظر گرفته شده در این مدل کمینه سازی هزینه های حمل ونقل از طریق استفاده از تخفیفات قیمتی ارایه شده توسط شرکت های ثالث حمل و نقل (third-party logistics providers) می باشد. به دلیل پیچیدگی مسئله ارایه شده در ابعاد بزرگ و اثبات NP-hard بودن آن در ادبیات، از الگوریتم ژنتیک (Genetic algorithm) و الگوریتم شبیه سازی تبرید (Simulate annealing algorithm) به عنوان دو الگوریتم فراابتکاری به منظور حل مدل پیشنهادی استفاده شده است. سپس عملکرد مناسب الگوریتم های فرا ابتکاری توسعه یافته در حل مسایل با ابعاد مختلف نشان داده و در نهایت نتایج بدست آمده از اجرای این الگوریتم ها مورد مقایسه قرار گرفته اند.کلیدواژه ها
زنجیره تامین- یکپارچه سازی برنامه تولید و توزیع- شرکت ثالث حمل و نقل- الگوریتم های فرا ابتکاریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.