آموزش الکترونیکی پلی برای گذر از یادگیری زنجیره ای به یادگیری مادام العمر
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی رسانه
- کد COI اختصاصی: IBBEC04_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2060
نویسندگان
کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیدجما
دکتری یادگیری الکترونیکی، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ایلام
دکتری تکنولوژی آموزشی، عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
درعصر حاضر، فناوری اطلاعات و ارتباطات بر ابعاد گوناگون بشر تاثیر گذاشته است،چنانچه تاثیرات این علم بر شیوه های آموزش نیز مشهود و حائز اهمیت است و شیوه آموزش الکترونیکی را ایجاد نموده است. ازآنجاکه مهم ترین عامل در بهره گیری از آموزش الکترونیکی، نیروی انسانی و تجهیزات هستند، تربیت کارآمد آنان و تجهیز سخت افزاری می تواند به بهره گیری هر چه بی شتر از این شیوه در آموزش های رسمی و غیر رسمی کمک نماید. حاصل بهره گیری آموزش الکترونیکی تغییر در نحوه یادگیری است. مدرسان توانمنددر آموزش الکترونیکی قادرند نظرات خود را به شکل خلاق بیان کنند، دانش را دوباره فرمول بندی کنند و ترکیب اطلاعاتی جدیدی بسازند. تبحر درآموزش الکترونیکی منجر به گذر از یادگیری زنجیره ای به یادگیری مادام العمر است که در طی آن فرادهنده همراه با فراگیر، به طور مستمر آنچه را که می دانند به کار می بندند تا از طریق سازگاری با تحولات و کسب دانش بیشتر در به کار بستن فناوری اطلاعات در فعالیتهای آموزشی خود کارآمد تر باشند. آموزش الکترونیکی، امکان یادگیری بدون محدودیت زمانی و مکانی متناسب با نیازهای دانش آموزان در شیوه های آموزش را فراهم ساخته و در نهایت شرایط تحقق یادگیری مادام العمر را فراهم می سازد، که این نوع یادگیری بر یادگیری خودراهبر، مستقل، انعطاف پذیر و تعامل کننده تاکید دارد.آموزش الکترونیکی از طریق تلفیق مناسب با یادگیری زنجیره ای، ضمن گذر از آن، بستری ایده آل جهت تحققیادگیری مادام العمر را مهیامی سازد. این نوشتار به ارتباط آموزش الکترونیکی و یادگیری مادام العمر با ذکر کاربردهای این دو مفهوم در آموزش هزاره سوم، می پردازد.کلیدواژه ها
آموزش الکترونیکی ، آموزش هزاره سوم ، یادگیری زنجیره ای ، یادگیری مادام العمرمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.