بررسی تاثیر روش اختلاط بر رسانایی الکتریکی و جذب امواج الکترومغناطیس در کامپوزیت پلیمری با توزیع سگرگیت کربن سیاه

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی (iMat۲۰۲۲)
  • کد COI اختصاصی: IMES16_156
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 171
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شجری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد، دانشگاه فردوسی مشهد

فاطمه نجارنیا

دانشجوی دکتری مهندسی مواد، دانشگاه فردوسی مشهد

سمانه صاحبیان سقی

استادیار گروه مهندسی مواد، دانشگاه فردوسی مشهد

محسن حدادسبزوار

استاد گروه مهندسی مواد، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

در سالیان اخیر، با پیشرفت سریع فناوری اطلاعات، تجهیزات بی سیم به بخش مهمی از زندگی انسان تبدیل شده است که البتهیکی از منابع ایجاد آلودگی امواج الکترومغناطیس هستند. یکی از راه های محافظت در برابر تداخل الکترومغناطیس استفاده ازکامپوزیت های پلیمری رسانا می باشد. به علت نیاز به درصد بالای فاز رسانا در این کامپوزیت هاء مشکلاتی همچون کاهش خواصمکانیکی و هزینه بالا وجود دارد. استفاده از توزیع سگرگیت فاز تانویه یکی از راه های کاهش درصد فاز رسانا در ساختار می باشد.یکی از متغیرهای مهم در فرآیند تشکیل ساختار سگرگیت. پوشش دهی پودر پلیمر با فاز رسانا و اختلاط همگن مواد اولیهکامپوزیت می باشد. در این مقاله کامپوزیت های پلیمراکرین سیاه با ساختار سگرگیت به سه روش میسکرمیل, بالمیل خشک وبالمیل تر تهیه شده و سپس در دستگاه پرس گرم قالبگیری شدند. نتایج تصاویر FESEM نشان می دهد که پودر پلیمر به خوبیبا ذرات کربن سیاه پوشش دهی شده است. با توجه به محاسبه رسانایی الکتریکی کامپوزیت هاء مشخص شد که رسانایی الکتریکیدر روش میکسرمیل و بالمیلخشک بیشتر از بالمیل تر می باشد. اندزه گیری میزان محافظت از امواج الکترومفناطیس نشانمی دهد که میزان محافظت در روش میسکرمیل از بالمیل خشک بیشتر بوده و در فرکانس ۸ گیگاهرتز به ‎۹,۹ دسی بل می رسد.

کلیدواژه ها

کامپوزیت پلیمری رسانا، ساختار سگرگیت، تداخل الکترومغناطیس، رسانایی الکتریکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.