بررسیی جذب انرژی دو ساختار داربستی از جنس PLA به روش اجزای محدود

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی (iMat۲۰۲۲)
  • کد COI اختصاصی: IMES16_153
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمدباقر میرافضلی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

جعفر ثنائی مقدم

عضو هیئت علمی، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران، ایران

ناهید سلیمانی

کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران

چکیده

با توجه به پیشرفت های حاصل شده در حوزه مواد هوشمند. مهندسین و صنعتگران به دنبال این هستند که با بکارگیریساختارهای مناسب. بیشترین میزان جذب انرژی را بدست آورند. تحقق این هدف با بکارگیری کمترین میزان جرم که پاسخگویشرایط یکسان از لحاظ خواص مکانیکی و کاربری باشد. می تواند به عنوان عامل موثر در بازدهی ساختار و همچنین هزینه تمامشده، برای طراحان مورد توجه قرار گیرد. در نوشتار حاضر به طراحی سازه داربستی با رویکرد نوین پرداخته شده که نتایجحاصل از شبیه سازی حاکی از آن است که طرح حاضر نسبت به طرح ارائه شده در مقاله چان سوها برتری قابل ملاحظه دارد.سازه طراحی شده حاضر نوعی ۶ ضلعی منتظم است که به منظور استخراج قابلیت جذب انرژی. تحت بار استاتیکی فرار گرفتهاست. جهت حصول اطمینان از مراحل طراحی و تحلیل. طرح ارائه شده توسط چان سوها نیز شبیه سازی شد که نتایچ حاصلشده در مرحله بارگذاری با تقریب خوبی منطبق بر داده های ذکر شده در مقاله فوق است. در ادامه مقایسه ای بین مقدار جذبانرژی و جرم در طرح جدید و طرح ارائه شده در مقاله پرداخته شد که نتایج حاصله بیانگر قدرتمندی طرح ارائه شده است. درمراحل شبیه سازی. خواص مکانیکی جهت تحلیل پلی لاکتیک اسید که پلیمری تجدیدپذیر است در نظر گرفته شد.

کلیدواژه ها

جذب انرژی، ساختار دارستی، PLA، اجزای محدود، ساختار چندضلعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.