مطالعه و بررسی مشکلات یادگیری در آموزش دوپایه و بیشتر

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: ESPCER06_129
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 138
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا سیلاوی

کارشناسی ارشد رشته حقوق

مریم سیلاوی

کارشناسی رشته الهیات

چکیده

بررسی آسیب های آموزش در کلاس های چند پایه یکی از شرایط ویژه که در آن معلمان به مقتضای شرایط می بایست کار یاددهی - یادگیری را به پیش ببرند، وجود مدارس کوچک با کلاسهای چند پایه است . (احمدی ، ۱۳۹۴، ۴۲) عوامل جغرافیایی و پراکندگی روستاها، کمبود نیروی انسانی ، کمبود دانش آموزان اجباری ، مهاجرت طبیعی و اجباری روستاییان و عوامل اقتصادی اجتماعی از جمله عواملی است که باعث ایجاد کلاس های چندپایه شده است . هدف این مقاله بررسی مشکلات آموزشی و غیرآموزشی ، روش تدریس کلاس های چندپایه ، وظایف معلمان و روش های مدیریت کلاس های چندپایه است . سوالات این تحقیق در مورد کلاس درس، روش تدریس ، عوامل موثر بر روش تدریس و مدیریت کلاس های درس چند پایه است . این پژوهش از نوع مروری و از نوع تحقیقات کتابخانه ای است . نتایج نشان می دهد که عوامل کمبود وقت ، کمبود تجهیزات آموزشی ، ضعف تحصیلی دانش آموزان، مناطق دو زبانه و کمبود امکانات آموزشی بر روش های تدریس و مدیریت کلاسهای چندپایه تاثیرگذار است . بر اساس نتایج ، می توان از سه روش برای تدریس در کلاس های چند پایه استفاده کرد. تحصیل در کلاس های چند پایه در کنار معایب موجود مزایایی از جمله تکرار و یادآوری مطالب آموزشی برای دانش آموزان پایه بالاتر، فعال بودن و کمک به دانش آموزان در یادگیری و تدریس ، تقویت روحیه مسئولیت پذیری و ...داشته است . همچنین کلاس های چند پایه دارای معایبی از جمله نارضایتی معلمان، بی انگیزگی دانش آموزان، عدم آموزش ضمن خدمت ، مشغله کاری معلمان چند پایه و... بود.

کلیدواژه ها

چندپایه ، توانمندسازی معلمان، راهبردحل مسئله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.