استفاده از شبکه عصبی کانولوشن و گرادیان تقویتی سریع برای تشخیص سرطان سینه

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF08_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 241
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمجید مزینانی

دانشیار گروه برق، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، مشهد، ایران

محمدمنصور محمدالحمادی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه امام رضا (ع)، مشهد، ایران

هنگامه قصرانی

کارشناس ارشد رشته مهندسی برق-مدارهای مجتمع الکترونیک، موسسه آموزش عالی خاوران، مشهد، ایران

چکیده

سرطان هنوز هم یکی از دلایل مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می رود. سرطان سینه شایعترین نوع سرطان در بینزنان است. ایجاد سیستم تشخیص خودکار سرطان سینه بدخیم که بر روی تصاویر بیمار انجام میشود، میتواند در مقابلهبا این مشکل، موثرتر عمل کرده و تشخیص را کمتر دچار خطا کند. یادگیری عمیق می تواند اطلاعات تبعیض آمیز را ازداده ها خارج و سازماندهی کند، احتیاجی به طراحی استخراج کننده ویژگی توسط یک متخصص نیست. شبکه های عصبیکانولوشن قادر به تولید نتایج دقیق در مورد کارهایی مانند طبقه بندی تصویر، تشخیص موضوع، دسته بندی و تقسیم کردندر زمینه های مختلف پردازش تصویر هستند. در این مقاله ما الگوریتم یادگیری عمیق به شبکه عصبی کانولوشن و گرادیانتقویتی سریع برای تشخیص سرطان سینه با استفاده از مجموعه داده ماموگرافی را پیشنهاد می کنیم. مدل شبکه عصبیکانولوشن و گرادیان تقویتی سریع با ادغام شبکه عصبی کانولوشن به عنوان یک استخراج کننده ویژگی قابل آموزش،خروجی دقیق تری را فراهم می کند تا به طور خودکار ویژگی ها را از ورودی و گرادیان تقویتی سریع به عنوان یکتشخیص دهنده در سطح بالای شبکه برای تولید نتایج به دست آورد.

کلیدواژه ها

یادگیری عمیق، شبکه عصبی کانولوشن، شبکه عصبی، گرادیان تقویتی سریع ، سرطان سینه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.