بررسی و ارزیابی پتانسیل های موجود در محاسبات مه ، برنامه ها و چالش ها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA07_696
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 138
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن سعیدی

دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد

سعید فیروزی

دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد

پویان صالحی

دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد

چکیده

ظهور اینترنت اشیاء (IoT) و پیشرفت های تکنولوژیکی دستگاه های هوشمند و اسباب بازی های پوشیدنی ، برنامه های جدید در زمان واقعی مانند نظارت بر سلامت ، نظارت بر ترافیک ، نظارت بر نظارت بر تلویزیون ، بازی های چند نفره آنلاین و پخش زنده ویدئو را تقویت می کند. . به منظور اطمینان از کیفیت خدمات کاربر (QoS) ، این برنامه ها به پاسخ تاخیر کم نیاز دارند. محاسبات مه ، یک راه حل امیدوار کننده برای اشکال در تاخیر زیاد محاسبات ابری است ، این امکان را فراهم می کند تا منابع و خدمات را در مجاورت کاربران نهایی تهیه کنید. در این مقاله، ما به تفصیل در مورد تعریف محاسبات مه ، معماری و پتانسیل های آن در تقابل با محاسبات ابری می پردازیم. وضعیت بررسی های هنری منتشر شده در سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ ارائه شده است تا خوانندگان را به سمت روندهای فعلی راهنمایی کند. علاوه بر این ، این نظرسنجی مهمترین کاربردهای محاسبات مه را برجسته می کند ، و دوازده اثر اخیرا برای برنامه های کاربردی در شهرهای هوشمند ، حمل و نقل هوشمند ، نظارت از راه دور ، مراقبت های بهداشتی و چندرسانه ای. سرانجام، چالش های محاسبات مه و فرصت های تحقیقاتی آینده مورد بحث قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

محاسبات مه ، شهرهای هوشمند ، مراقبت های بهداشتی، یادگیری ماشین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.