مدیریت تغییرپذیری فرآیندهای کسب وکار بر اساس تقاضای مشتری با استفاده از مدل ویژگی توسعه یافته

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ICCSE02_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 157
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ساحره کشتکاری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران؛

شهره آجودانیان

عضو هیات علمی، دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران؛

چکیده

طی دهه گذشته ، مدیریت فرآیند کسب وکار به یک رشته از اصول، روشها و ابزارهایی که دانش را از فناوری اطلاعات، علوم مدیریتی با هدف بهبود فرآیندهای کسب وکار ترکیب می کند، تبدیل شده است . با توجه به این که مدیریت تغییرپذیری فرآیندها بر اساس تقاضای مشتری هنوز به بلوغ کافی نرسیده و در حال توسعه است ، مقطع کنونی فرصت مناسبی برای فرآیندهای مرجع سازمان است که بتوان با اتخاذ استراتژی های مناسب ریسک تهدیدهای احتمالی را کاهش داده و با بهره مندی از فرصت های بالقوه مزیت رقابتی پایداری را برای فرآیندهای کسب وکار ایجاد نماید. در این مقاله هدف مدیریت تغییرپذیری فرآیندهای کسب وکار بر اساس تقاضای مشتری با استفاده از مدل ویژگی توسعه یافته است . در این مدل با استخراج فعالیت های هر فرآیند کسب وکار یک سازمان شرایطی را ارائه می کند که تشابهات و متغیرهای این فعالیت ها برحسب ویژگی مشخص شود ]۲.[ در مرحله بعد با استفاده از مفاهیم موجود در مدل ویژگی توسعه یافته سعی در مدیریت فرآیندهای مرجع و متغیر بر اساس رویکردهای بیان شده در مدیریت تغییرپذیری ، همچنین سعی در برطرف نمودن ناسازگاری های موجود در سفارشی سازی این فرآیندها بر اساس تقاضای مشتری خواهد شد ]۲۳.[ در پایان در صورت استفاده از تکنیک های مدیریت تغییرپذیری فرآیندهای کسب وکار بر اساس تقاضای مشتری با استفاده از مدل ویژگی توسعه یافته ، باعث کاهش هزینه های توسعه و افزایش بهره وری فرآیندهای کسب وکار خواهد شد.

کلیدواژه ها

فرآیندهای کسب وکار، مدیریت تغییرپذیری ، مدل ویژگی توسعه یافته

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.