ارزیابی اثرات اقتصادی ساخت ایستگاههای مترو فلکه خیام و میدان قطب تبریز بر محدوده پیرامونشان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، شهرسازی، محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
- کد COI اختصاصی: ICACU02_2409
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 552
نویسندگان
استادیار دانشگاه هنر اسلامی تبریز
دانشجوی طراحی شهری دانشگاه هنراسلامی تبریز
دانشجوی طراحی شهری دانشگاه هنراسلامی تبریز
دانشجوی طراحی شهری دانشگاه هنراسلامی تبریز
دانشجوی طراحی شهری دانشگاه هنراسلامی تبریز
چکیده
مگاپروژه، از گذشته تا به امروز دارای کارکردهای مختلفی می باشند. اصطلاح مگاپروژه به پروژههایی اطلاق می شود که مبالغ قابل توجهی جهت ساخت آنها هزینه می شود. با گذشت زمان و افزایش جمعیت در شهرها، نیاز به حمل ونقل شهری بیش از پیش احساس می شود. از طرفی با افزایش وسایل نقلیه در معابر شهری شهرها با چالش های جدید و جدی تری مواجه می شوند بدین منظور گسترش حمل ونقل عمومی به خصوص حمل ونقل پاک توصیه می شود. شبکه مترو یکی از محبوبترین مدهای حمل ونقل درون شهری است که علاوه بر سرعت بالا در جابجایی مسافران، با توجه به استفاده از انرژی برق به جای سوخت های فسیلی یکی از گزینه های اصلی در شهرهای جهانی برای حمل ونقل درون شهری به حساب می آید. این مگاپروژهها علاوه بر اینکه در حوزه حمل ونقل شهری موثر هستند سایر مولفه های شهری را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. هدف اصلی این پژوهش سنجش اثرات اقتصادی ساخت ایستگاههای مترو تبریز بر محدوده پیرامونشان است . بدین منظور روش پژوهش کمی بوده و دارای رویکرد قیاسی فرضیه ای می باشد. در این پژوهش با توجه به متغیر قیمت زمین ابتدا اطلاعات لازم در محدودههای مورد مطالعه از طریق کتابخانه ای و میدانی گردآوری شده و سپس اطلاعات بدست آمده در محدودههای مداخله و بلافصل ایستگاهها از طریق تحلیل روند خطی مورد سنجش قرار گرفتند. نتایج حاصل شده بر آن است که ساخت ایستگاههای مترو تبریز در محدوده پیرامون خود به لحاظ اقتصاد زمین تاثیر مثبت داشته و باعث افزایش ارزش زمین شده است .کلیدواژه ها
ارزیابی اثرات، مترو، ایستگاه، تبریزمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.