ارزیابی روش های آنالیز تاخیر در پروژه های صنعت ساخت مبتنی بر تحقیقات منطقه ای

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، شهرسازی، محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU02_1814
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 131
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین انصاری

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین ، ایران

مهدی مهدی خانی

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین ، ایران

محمد خانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت ،گروه مهندسی عمران، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین ، ایران

چکیده

تاخیر در پروژه ها یکی از مهمترین چالش هایی است که بخش ساخت و ساز با آن روبروست که به پیچیدگی این بخش و وابستگی متقابل منابع خطر تاخیر ذاتی مربوط می شود که می تواند آثار منفی زیادی بر پروژه و طرف های مشارکت کننده در آن ایجاد کند. تاخیر در ساخت و ساز در بیشتر موارد پرهزینه است و تکمیل به موقع پروژه ها برای همه طرفهای پروژه مفید است . تاخیر پروژه ساختمانی منجر به زمان و هزینه قابل توجهی می شود و درآمد را از دست می دهد. تاخیرها گاهی ممکن است اجتناب ناپذیر باشند و ممکن است منجر به درگیری های جدی بین مالکان و پیمانکاران عمومی در پروژه های ساختمانی شوند. علی رغم وجود مطالعات گسترده در سطح جهان که به بررسی و شناسایی علل تاخیر پرداخته اند، کمبود مطالعاتی سیستماتیک از تحقیقات قبلی که به بررسی تاخیر در صنعت ساخت پرداخته اند احساس می شود. این مطالعه داده های موجود از مطالعات قبلی را برای نشان دادن تصویری جهانی ترکیب می کند و می تواند برای ذینفعان مربوطه سودمند باشد. در نتیجه ، این مطالعه مروری کلی از مطالعات صورت گرفته قبلی در۵۰ سال قبل را در مورد علل تاخیر و روش های آنالیز آن ارائه می کند.

کلیدواژه ها

تاخیر ، صنعت ساخت ، سیستماتیک ، روشهای آنالیز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.