بررسی فراوانی روزهای مهآلود در استان هرمزگان
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
- کد COI اختصاصی: IGSCUT02_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1159
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
رخداد جوی مه تاثیر بسیار زیادی در فعالیتهای بشر امروزی دارد و از دو جنبهی فایده و زیان میتوان به آن نگاه کرد که پیشبینی آن بهخاطر شناخت ناکافی از علل بروز آن بسیار مشکل است. از اینرو در این مقاله به بررسی فراوانی روزهای مهآلود و مقایسه ایستگاههای ساحلی و جزیرهای و همچنین نقش عوامل جغرافیایی در پراکنش زمانی و مکانی رخداد این پدیده اقلیمی در استان هرمزگان بهعنوان( یکی از نقاط مهخیز کشور پرداخته شده است. بدین منظور دادههای آماری 7 ایستگاه سینوپتیک در یک دوره ده ساله ( 20051996- انتخاب شده است به گونهای که ابتدا میانگین ماهانه، فصلی و دورههای گرم و سرد سال بررسی گردیده است. نتایج بررسیها نشان میدهد، بیشترین فراوانی در موقعیت ساحلی مرداد ماه، فصل تابستان و دوره گرم سال در ایستگاه جاسک و سالیانه ایستگاه بندرعباس وکمترین فراوانی در اردیبهشت ماه، فصل بهار و دوره سرد سال در ایستگاه میناب است. در موقعیت جزیرهای بیشترین فراوانی مرداد ماه، فصل تابستان و دوره گرم و سالیانه در ایستگاه جزیره کیش است و کمترین فراوانی در جزیره سیری رخ میدهدکلیدواژه ها
روزهای مهآلود، پراکنش زمانی، پراکنش مکانی، استان هرمزگانمقالات مرتبط جدید
- جایگاه محیط زیست از منظر قرآن و آموزه های دینی
- راهبردهای موثر در تحقق مدیریت مطلوب شهری با رویکرد توسعه گردشگری در پرتو محیطزیست پایدار
- مطالعه نقش گردشگری در توسعه پایدار و شکوفایی اقتصادی نمونه موردی شهرستان الیگودرز
- بررسی عوامل موثر بر نگرش شهروندان نسبت گردشگری (مطالعه موردی شهر دورود)
- پهنه بندی خطر سیل در محدوده بخش مرکزی دلگان با استفاده از روش AHP و GIS
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.