مروری بر ادبیات بهینه سازی انرژی حرارتی با استفاده از سیستم های منفعل با رویکرد حفاظت از بناهای روستایی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پانزدهمین همایش بین المللی پیشرفت های علوم و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: COMPUTER07_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 197
نویسندگان
دپارتمان معماری، موسسه غیرانتفاعی خاوران، مشهد، ایران
چکیده
< p> حفاظت از بناهای روستایی می تواند با استفاده از بهینه سازی در راستای افزایش بهره وری انرژی حرارتی و همچنین با توجه به سیستم های منفعل، صورت پذیرد. از این رو این مسئله مطرح می شود که تا کنون چه پژوهش هایی در راستای بهینه سازی انرژی حرارتی در بناها صورت گرفته و چه میزان از این پژوهش ها در ارتباط با بناهای روستایی بوده است. در نتیجه هدف پژوهش حاضر ارزیابی میزان پژوهش های صورت گرفته در راستای بهینه سازی انرژی حرارتی با استفاده از سیستم های منفعل، در بناهای روستایی نسبت به دیگر بناها در مناطق غیر روستایی، با رویکرد حفاظت از بناهای روستایی، می باشد. این پژوهش در راستای این هدف و با استفاده از روش کتابخانه ای به ارزیابی فراوانی پژوهش های صورت گرفته در ساختمان ها باکاربری متفاوت، فراوانی تمرکز اهداف پژوهش ها و همچنین عناصر در نظر گرفته شده در پژوهش هنگام ارزیابی ساختمانها، پرداخته است. در نهایت با توجه به پژوهش های مورد ارزیابی در راستای پژوهش حاضر مشخص گردید که در ایران و جهان، حدود ۵۰ درصد از پژوهشها بر روی بناهای مسکونی واقع در شهرها انجام شده است. همچنین مشخص شد که حدود ۵۰ درصد از پژوهش ها بر بهینه سازی مصرف انرژی متمرکز بوده اندو حدود ۵۰ درصد از پژوهش ها عنصر مصرف انرژی را هنگام ارزیابی در نظر گرفته اند. در نتیجه، پژوهش حاضر نشان داده است که بهینه سازی انرژی حرارتی با استفاده از سیستم های منفعل در بناهای روستایی نسبت به بناهای غیر روستایی بسیار کمتر مورد پژوهش قرار گرفته است. این درحالی است که با توجه به تعداد بالای بناهای روستایی، پتانسیل بالایی در این زمینه وجود دارد که باعث افزایش بهره وری انرژی در سطح کشور و همچنین حفط محیط زیست می گردد.< /p>کلیدواژه ها
بهینه سازی انرژی، سیستم های منفعل، بناهای روستاییمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.