جایگاه تجارت الکترونیک در اقتصاد جوامع پیشرفته

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی نقش مدیریت در چشم انداز ۱۴۰۴
  • کد COI اختصاصی: NMCH08_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 167
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرهادی هاشمی ترمنی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی_تجارت الکترونیک،دانشگاه آزاد بین المللی جلفا

چکیده

تمدن بشری حاصل از کار و تلاش انسان برای بهتر زیستن است. اهمیت امور اقتصادی از دیرباز و نقش تاثیرگذار آن بر پیشرفت کسب و کار بشری برای رسیدن به زندگی ایده ال امری بدیهی و انکار ناپذیر است. به دنبال همکاری اقتصادی و رشد سریع فناوری اطلعات و ارتباطات در عرصه ی کسب و کار و تجارت در کشور های مختلف و رقابت بر سر جهانی شدن و رسیدن به رفاه عمومی افق جدیدی را پیش روی جوامع بشری قرار داده که منفعت را برای آنها به ارمغان می آورد. تجارت الکترونیکی نمادی از توسعه و رشد جهانی می باشد که در گسترش مبادلت تجاری نقش بسزایی دارد و از سوی کشورها مورد استقبال واقع شده است زیرا که این فناوری با کاهش هزینه کلی و تسریع مبادلت بسیاری ازموانع موجود را عملا از میان برداشته و یا کاهش داده است.هنظام اقتصادی نوینی که شکل گرفته است، با استفاده از فناوری های نوین و شبکه های ارتباطی به تبادل اطلاعات می پردازد، وعلمی که به مطالعه اطلاعات و سرمایه گذاری در زمینه های جدید مثل تولید اطلاعات، گردآوری، و اشاعه جهت توسعه اقتصادی می پردازد اقتصاد اطلاعات است .اقتصاد دیجیتالی مفهوم نسبتا جدیدی است که با گسترش فناوری اطلاعات و بکارگیری آن در جوامع ،در حال تکامل است. اقتصاد دیجیتالی که در مواردی اقتصاد اینترنتی، اقتصاد نوین یا اقتصاد شبکه ای نامیده می شود، اقتصادی است که بر پایه فناوری های دیجیتال شامل شبکه های ارتباط دیجیتالی (اینترنت و دیگر شبکه های ارزشی افزوده) رایانه ها، نرم افزار و دیگر فناوری های اطلاعاتی مرتبط استوار است .

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک ،اقتصاد،مدیریت بازرگانی،مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.