اثرات فرآوری عصاره انار بر پایداری آنتی اکسیدان ها
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: همایش ملی انار
- کد COI اختصاصی: ANAR01_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1743
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزا
چکیده
رنگ قرمز آب انار مربوط به رنگدانه آنتوسیانین میباشد. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی مصرف آنتوسیانین ها در دنیا مورد توجه است و با توجه به اینکه رنگ از جنبه های کیفی برای غذاهای فرآوری شده و فرآوری نشده مهم میباشد لذا حفظ این رنگدانه ها در طی فرآیند و زمان نگهداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق اثرات پرس و حرارت روی خواص آنتی اکسیدانیعصاره انار در آب میوه های صنعتی نسبت به آب میو ههای آزمایشگاهی بررسی شده است. نتایج نشان داد در آب میوه های صنعتی انار نسبت به آب میو ههای آزمایشگاهی خواص آنتی اکسیدانی بیشتری وجود دارد. اثر فشردن گرم روی ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتیاکسیدانی بیش از 50 % نسبت به فشردن سرد است. همچنین آنتوسیانین های آب انار پایداری کم در طی فرآیند و نگهداری دارند و با گذشت زمان رنگ آب انار بطور مشخص کاهش می یابد. فرآوری آب انار در دمای پایین تر باعث افزایش فعالی تهای آنتی اکسیدانی و کاهش کمتر آنتوسیانی نها و ترکیبات فنولیکی می شودکلیدواژه ها
انار، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان، حرارتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.