بررسی فرم بیولوژیک فلور سیستان و بلوچستان

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار)
  • کد COI اختصاصی: DESERT01_181
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1458
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا یوسفی

دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی سار

حسن زالی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سارا صدری جم

دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی سار

چکیده

سیستان با قدمت 500 ساله در طول سالیان دراز با انواع متفاوتی از بلایا روبرو بوده است.سیل، خشکسالی و طوفان از عواملی هستند که در دوره های مختلف بر این منطقه حکمرانی نموده اند. برای انجام این تحقیق ابتدا مبادرت به تهیه فهرست فلورستیک استان سیستان و بلوچستان گردید. در این مطالعه اطلاعاتی که ملزم به پژوهش بوده از روش های اسنادی- کتابخانه ای گردآوری شدند و سپس داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار اکسل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. در این مطالعه گیاهان بر اساس نام علمی، نام فارسی، تیره، فرم زیستی،فرم رویشی،کاربرد، خواص دارویی،رده، دامنه ی ارتفاعی پراکنش و بومی یا غیر بومی بودن منطقه تقسیم بندی شدند. تیره های Compositeae و Gramineaeسهم بیشتری از رستنی ها را به خود اختصاص داده اند که حاکی از سازگاری بالای این تیره ها با شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک می باشد.

کلیدواژه ها

سیستان، فلورستیک، فرم زیستی، فرم بیولوژیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.