مدارس هوشمند و بررسی موانع استقرار هوشمندسازی مدارس

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: HEPCONF02_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 236
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رحیم عبداله فام

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد بناب، گروه علوم تربیتی ، مدیریت آموزشی ،بناب، ایران

عاطفه احمدی

گروه علوم تربیتی مدیریت آموزشی، معلم، میاندوآب، ایران

مهتاب صارمی کوزه گرانی

گروه علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی، معلم، میاندوآب، ایران

چکیده

ورود به عصر اطلاعات و رواج فناوری های مبتنی بر وب، موجب شکل گیری مشاغل جدیدی شده است که به دانش و مهارت های رایانه ای نیاز خواهند داشت. ورود به این عرصه به نوع جدیدی از آموزش نیاز دارد که با آموزش سنتی که به طور عام امروز در مدارس ایران رایج است، همخوانی ندارد. مدارس هوشمند یکی از طرحهای آموزشی فناوری اطلاعات و ارتباطات است که برای ابداع فرآیندهای یاددهی - یادگیری در جهان و به منظور ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت، با بهره گیری هوشمندانه از نهاد رسانه به وجود آمده اند. در این گونه مدارس نسبت به توانایی ها و ویژگی های دانش آموزان منعطف عمل می کنند و یادگیرندگان را به سازگار کردن خود با ملزومات از پیش تعیین شده وادار نمی کنند، این مطلب تفاوت بین روشهای آموزشی مدرن و سنتی را نمایان می کند. به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدارس موجب تحول در سیاست های سنتی، مفاهیم سوادآموزی، نقش معلم و دانش آموز، روش های ارزشیابی، روش های تدریس و تعامل معلم و دانش آموز شده است. تبیین مفهوم مدارس هوشمند و بررسی موانع استقرار هوشمندسازی مدارس لازم وضروری به نظر می رسد. لذا در این تحقیق به مطالعه مفهوم مدارس هوشمند، اهداف و ضرورت استقرار مدارس هوشمند، پیشینه تحقیق و موانع استقرار هوشمندسازی مدارس پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

مدارس هوشمند، استقرار مدارس هوشمند، موانع استقرار هوشمندسازی مدارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.