چگونه توانستم با روش های غیر دارویی، اختلال تیک دانش آموز را بهبود دهم؟

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: INCMET02_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 112
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بازگشا

دانشجوی کارشناسی پیوسته علوم تربیتی، گرایش آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان

چکیده

زمینه: امروزه با توجه به آمار موجود ، اختلالات روانی شیوع بسیاری دارد .در این بین از آنجایی که دوران کودکی در زندگی و رشد آدمی تاثیر بسزایی دارد اختلالات، مشکلات و درمان آنها هم اهمیتی دوچندان پیدا می کند. یکی از این اختلالات که میزان شیوع آن در کودکی بیش تر از بزرگسالی است اختلال تیک می باشد. هدف: هدف پژوهش حاضر رفع و بهبود اختلال تیک و کاهش تاثیر آن بر زندگی فرد می باشد. روش: پژوهش حاضر پژوهشی کیفی و از نوع اقدام پژوهی میباشد. یک دانش آموز دارای اختلال تیک شناسایی شد و مورد پژوهش قرار گرفت. پس از انجام مطالعات کتابخانه ای فراوان و مشورت با متخصصین روانشناسی و علوم تربیتی، روش ها انتخاب شدند. روش های درمانی مورد استفاده عمدتا به صورت آموزشی، آگاهی بخشی و رفتار درمانی بوده است. یافته ها: مشخص شد فنون و روش های بکار رفته در جهت درمان و بهبود اختلال تیک به صورت مناسبی کارآمد بوده و میتوانند سبب بهبود شرایط و وضعیت زندگی و شرایط تحصیلی فرد شوند نتیجه گیری: مشخص شد روش های فوق مناسب درمان این اختلال بوده و قابل استفاده می باشند.

کلیدواژه ها

اختلال تیک، دوران کودکی، آگاهی بخشی، رفتار درمانی، فنون وارونه سازی عادت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.