پذیرش سیستم یادگیری الکترونیکی در بین دانشجویان دانشگاه های الکترونیکی ایران
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی
- کد COI اختصاصی: ICELEARNING06_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2073
نویسندگان
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
چکیده
هدف از این مقاله شناخت تجربی مدل اصلاح شده تئوری پذیرش و استفاده از تکنولوژی (مدل UTAUT) با افزودن دو بعد مفید بودن تکنولوژی و انگیزشی اموزش الکترونیکی در کشور مورد مطالعه است. همچنین سعی شده است که نقش مفید بودن تکنولوژی و انگیزش آموزش الکترونیکی در استفاده و پذیرش سیستم آموزش الکترونیک بررسی شود. اطلاعات در این تحقیق از دانشجویان 6 دانشگاه ایران که د رتهران و شیراز قرار داشتند جمع آوری شده سات. این دانشگاه ها عبارتند از دانشگاه تهران، تربیت مدرس، علم و صنعت، امیر کبیر، شیراز و مهر البرز است. تکنیک معادلات ساختاری برای تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفته است. یافته های تحقیق نشان میدهد که انگیزش آموزش الکترونیکی و نفوذ اجتماعی، اثر مثبتی روی تمایل رفتاری دارد. مولفه تسهیل شرایط بر میزان استفاده از سیستم الکترونیکی آموزشی تاثیری ندارد همین طور استفاده (اقدام به رفتار) تاثیر مثبتی روی انگیزش آموزشی الکترونیکی دارد. یافته های این تحقیق به تصمیم گیرندگان کمک می کند که بتوانند نحوه انگیزش دانشجویان در انگیزش آموزش الکترونیکی را بدانند تا بتوانند سیاست های مناسبی را برای ایجاد و راه اندازی چنین برنامه هایی اتخاذ کنند. با تطبیق مدل UTAUT و اضافه کردن ساختار جدید مفید بودن تکنولوژی و انگیزش آموزش الکترونیکی مدل مناسبی جهت استفاده در کشور مورد مطالعه بدست آمده است. از جمله محدودیت های تحقیق نیز مطالعه آن در یک کشور خاص است که باید در تعمیم نتایج ان احتیاط شود.کلیدواژه ها
آموزش الکترونیکی، کشورهای در حال توسعه، فن آوری اطلاعات، انگیزش، پذیرش تکنولوژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.