واکاوی موانع مدیریت معنوی در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: فصلنامه علمی مهارت های روانشناسی تربیتی، دوره: 7، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_PSYED-7-3_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده خدیجه معافی مدنی

Ph.D of Departement of Education, Islamic Azad University Sari, Sari, Iran.

ابراهیم صالحی عمران

Professor of of Departement of Education, Mazandaran University, Babolsar, Iran.

ترانه عنایتی

Assistance Professor of Departement of Education, Islamic Azad University Sari, Sari, Iran.

رضا یوسفی سعیدآبادی

Assistance Professor of Departement of Education, Islamic Azad University Sari, Sari, Iran.

چکیده

پژوهش حاضر با هدف واکاوی موانع مدیریت معنوی در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران انجام پذیرفت. روش پژوهش آمیخته (کمی و کیفی) از نوع کاربردی است. جامعه آماری این پژوهش مدیران و خبرگان در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران بود. برای تعیین حجم نمونه از نمونه گیری هدفمند (به تعداد ۱۱ نفر) استفاده گردید. در ارتباط با موانع مدیریت معنوی مصاحبه های عمیق انجام پذیرفت و سپس براساس فرآیند کدگذاری باز و محوری داده های حاصل از مصاحبه های عمیق و اکتشافی با مدیران و انجام عمل پالایش، کدهای مفهومی ارائه شد، نهایتا پرسشنامه مستخرج از کدهای مفهومی در بین ۱۰۰ نفر از خبرگان (اساتید گروه مدیریت) توزیع و جمع آوری و داده های حاصل از آن از طریق تحلیل عاملی اکتشافی با استفاده از نرم افزار SPSS مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ۷ عامل موانع مدیریت معنوی در دانشگاه می تواند نمود پیدا کند، که این ۷ عامل عبارتند از: مادی گرایی، تمرکزگرایی، فردگرایی، موانع اقتصادی، منفعت گرایی، حاشیه بودن اساتید و زندگی بی هدف.

کلیدواژه ها

emotional intelligence training, Emotional intelligence, marital satisfaction

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.