طراحی سرویس های مشتری محور در صنعت بانکی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پویایی شناسی و تفکر سیستمی
- کد COI اختصاصی: SYSTEMDYNAMIC04_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 428
نویسندگان
دانشگاه تربیت مدرس ، تهران
دانشگاه ولی عصر رفسنجان، رفسنجان
دانشگاه تربیت مدرس ، تهران
دانشگاه تربیت مدرس ، تهران
چکیده
امروزه انجام پروژه های پژوهشی و اجرایی فارغ از صنعت و نوع خروجی های آن، صرفا با به کارگیری ابزارها و فناوری های جدید به موفقیت نمی انجامد. آنچه نیازمندی اساسی هر پروژه است استفاده از تفکر طراحی، روش های پویا و در عین حال ساختارمند است که مدیران و تیم اجرایی را از چرخه های تکرارپذیر و ملزومات هر بخش آگاه سازد و مسیری شفاف و در عین حال پویا را به اعضای پروژه نمایش دهد. در کنار لزوم انعطاف پذیری و پویایی روش پژوهش، لحاظ نمودن فاکتور درک صحیح نیازمندی های ذی نفع پروژه نظیر مشتری یا کارفرمای پروژه از نکات قابل توجه و عامل موفقیت خواهد بود. هدف این پژوهش ارائه متدی جهت سهولت و در عین حال افزایش دقت اجرای پروژه های مطالعاتی و اجرایی با تمرکز بر نیاز مشتری در صنعت بانکی است. در راستای هدف پژوهش، مقالات و کتب در ۳ حوزه دانشی "تفکر طراحی " به عنوان رویکردی مشتری محور در طراحی محصول ، "طراحی سرویس " به عنوان متد و ابزاری انعطاف پذیر و فعال که طراحی را با کشف نیازهای دقیق به جای رجوع مستقیم به راه حل و "روش تحقیق علم طراحی " به عنوان پارادایمی جدید در روش تحقیق با خروجی هایی از بالاترین سطح انتزاع تا ملموس ترین نوع خروجی، بررسی شده است؛ لذا روش تحقیق پژوهش جاری مطالعه سیستماتیک است. همچنین محصول این پژوهش مدلی شامل فرآیندهای سازمانی و ابزارهای مدیریت پروژه های مبتنی بر نیازهای مشتری در صنعت بانکی است.کلیدواژه ها
تفکر طراحی، علم طراحی، طراحی سرویس ، مشتری محور، صنعت بانکیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.