بررسی حقوقی آثار مخرب تبلیغات تلوزیونی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، وکالت و علوم اجتماعی در افق ایران ۱۴۰۴
- کد COI اختصاصی: LSPCONF03_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 252
نویسندگان
کارشناسی حقوق دانشگاه ازاد اسلامی گرگان
چکیده
< p> در دوره ی معاصر ما تبلیغات تلویزیونی برای عرضه ی کالاهای تجاری موثر ترین شیوه در رونق تجاری معاملات است .و تمامی کارخانه ها و کارگاه ها و تولیدی ها تلاش می کنند از طریق تبلیغات تلوزیونی که یکی از قوی ترین ابزار ارتباطی برای یافتن بازار فروش در سرتاسر دنیاست بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن کالای خود را معرفی نموده و بازاریابی کنند. اما باید درنظر داشت تبلیغات بازرگانی تلوزیونی مانندهارعمل اجتماعی دیگر نمی تواند خارج از محدوده قانون و فقه و تشریع اسلامی باشد.مخصوصا اینکه کشورما اسلامی است و دین ما کامل و جامع است.از منظر قانون که حمایت های کافی از مصرف کننده در برابرضررهای احتمالی تبلیغات خلف واقع تلوزیونی اندیشیده شده است و از منظر فقهی هم نفس تبلیغات بازرگانی تلوزیونی با توجه به اصل اباحه صحیح است و هرگونه تلاش برای کسب درآمد آزاد است بلکه مورد توصیه و سفارش است. و اگر ضرری هم از طریق تبلیغات خلف واقع تلوزیونی به مصرف کننده ای وارد شودبا توجه به قاعده ی فقهی لاضررو یا موارد دیگر قابل پیگیری خواهد بود< /p>کلیدواژه ها
قانون ، تبلیغات تلوزیونی ، ارتباط جمعی ، مصرف کننده، جبران ضررمقالات مرتبط جدید
- تاثیر مسئولیت پذیری اجتماعی بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فساد اداری (مورد مطالعه: شهرداری منطقه۶) تهران
- مصادیق نوپدید عسر و حرج زوجه در رویه قضایی
- نقش ارتقا سواد میراث فرهنگی جامعه در مواجهه با سودجویان آثار تاریخی (مورد مطالعه: مرمت غیرمجاز)
- تاثیر آموزش خودکنترلی بر پرخاشگری دانش آموزان
- مسئولیت کیفری شرکت کنندگان در نزاع دسته جمعی و پیشگیری از آن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.