چگونه توانستم در شرایط کرونایی, با استفاده از اموزش مجازی,یادگیری وپیشرفت تحصیلی دانش اموزانم را تقویت کنم؟

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH01_188
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 171
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سونا شیروانی

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی , اموزگار مدرسه ش :ارش بر خدایی شهرستان گمیشان, استان گلستان

درنا شیروانی

اموزگار مدرسه ابتدایی نازمراد اخوند شهرستان گمیشان استان گلستان

امنه شیروانی

اموزگار مدرسه شهید بزمونه شهرستان اق قلا,استان گلستان

چکیده

هدف اقدام پژوهی تقویت یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، با استفاده از آموزش مجازی در بستر شاد .تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا موجب شد تا خانواده ها در همان روزهای نخست، در کنار دل نگرانی های ناشی از این بیماری، در خصوص آموزش و آینده تحصیلی فرزندانشان نیز دچار دغدغه شوند. برای جبران تعطیلی مدارس، وزارت آموزش و پرورش بر آن شد تا با ایجاد شبکه شاد فضایی ایجاد کند تا دانش آموزان از طریق آن بتوانند دروس را آنلاین دریافت کنند. با این وجود، نبود زیرساخت های لازم در بعضی از مناطق (بخصوص مناطق محروم و روستایی)، دانش آموزان را برای پیگیری آموزش مجازی با چالش های جدی روبرو ساخت و اکثر دانش آموزان با افت تحصیلی مواجه شدند. شواهد :(۱) به منظور دستیابی به اطلاعات دقیقتر از صحت مساله از ابزارهای مشاهده، آزمون پیشرفت تحصیلی معلم ساخته (پیش آزمون)، پرسشنامه شاد، مشورت و همفکری با همکاران استفاده نمودم. نتایج تجزیه و تحلیل داده ها حاکی از افت تحصیلی دانش آموزان بود. بنابراین با مطالعه عوامل موثر در ایجاد وضعیت موجود تصمیم گرفتم با استفاده از راهکارهای زیر به تقویت یادگیری دانش آموزانم بپردازم:اجرای راه حل های جدید: مشخص نمودن برنامه های آموزشی و تعیین حد و حدود – تولید محتواهای آموزشی جذاب – استفاده از فیلم ها و نرم افزارهای آموزشی متنوع – تشکیل گروه های آموزشی کوچک – تعامل معلم با دانش آموزان و دانش آموزان با یکدیگر- پرسش و پاسخ تصویری و آزمون های آنلاین- استفاده از بازی و داستان های شاخه ای در تدریس – در گیر کردن والدین در امر آموزش فرزندانشان با بکارگیری راهکارهای فوق و پیگیری مستمر اجرا، نتایج حاصل از داده ها و شواهد ۲ نشان داد که اجرای این راهکارها تا حدود زیادی در پیشرفت تحصیلی و تقویت یادگیری دانش آموزان موثر بوده است.

کلیدواژه ها

کرونا، آموزش مجازی، یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.