ریخت شناسی محیطی هویت دانشگاهی بر اساس جایگاه تاریخی در شهر کرمانشاه (بررسی موردی دانشگاه رازی)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم انسانی، اقتصاد، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: ICRHEMA01_314
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 195
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رهام امیرپور امرائی

دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش هنر، دانشگاه آزاد تهران، واحد مرکزی

حسین اردلانی

استادیار گروه فلسفه هنر، دانشگاه هنر و معماری، واحد همدان، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران

سحر پورجواهر

دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش هنر، دانشگاه آزاد تهران، واحد مرکزی

مارینا خیرالله زاده ورزی

دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش هنر، دانشگاه آزاد تهران، واحد مرکزی

مهتاب نوروزیان

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد تهران، واحد مرکزی

چکیده

بیان مسئله : یکی از نکاتی که در امور شهری همواره به پایگاهی رسمی برای پرورش مباحث هنری و علمی مقبول و مطرح است درکاین مهم میباشد : دانشگاه؛ آنهم دانشگاهی که حتی میتواند فراتر از یک ساختمان و معماری صرف رفته و مبدل به یک روح سیال باشد، دانشگاهی که میتواند از جاذبه های گردشگری یک شهر گشته! و با انشعاباتش ما را تا جایی ببرد که هر فرد مستخرج از آنهم یک دانشگاه باشد اما دغدغه ی فکری ما این است که چه عنصری سبب میگردد که یک محوطه ی آکادمیک همچون دبستان با دبیرستان و دانشگاه متفاوت گشته (سوای توجه به میزان درسهایی که در آنجا داده میشود) و حتی یک شهر با شهر دیگر در اموری مربوطه به این مهم در رقابت باشد که ما را در این پژوهش به این کلمه سوق داد (هویت) تاریخت شناسی اش کنیم، چیستی آن را. هدف علاوه: بر این سخن دیدگاه ما به فرم موردی بر روی شهر کرمانشاه و دانشگاه رازی معطوف میباشد که ادای دین کنیم به زادگاهی در غرب. روش تحقیق : در این تحقیق ما از موارد میدانی و کتابخانه ای در تهیه ی منابع بهره بردیم وهمواره دیدی توصیفی-تحلیل (کیفی و نیمه آماری) داشتیم.جمع بندی در: پایان چشم اندازی نیک داریم که با فزونی روش هایی که ملموس پذیر تر هستند، خلاقیت جوانان۵ ایرانی در همیاری برای پویش شهری به خصوص محل۵ سکونتشان افزایش یافته و تعاملات میان دولت و ملت بیشتر یکی گردد. امید که مفید واقع گردد..

کلیدواژه ها

کرمانشاه، دانشگاه، رازی، معماری، هویت، روح هنر.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.