طراحی مبدل جریان مستقیم دو خروجی با ترکیبی از مبدلهای پایه
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: NCNIEE07_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 182
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، اصفهان، ایران،
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان،
چکیده
مبدلهای dc-dc ولتاژ dc با یک سطح معین را به ولتاژ dc با سطح معین دیگر تبدیل میکنند. در بین مبدلهای dc-dc میتوان به متداولترین نوع آنها یعنی مبدلهای کاهنده، افزاینده، کاهنده-افزاینده، Cuk و SEPIC اشاره نمود. با توجه به کاربردهای مختلف مبدلهای dc-dc، ارائه ساختار مناسب برای این مبدلها برای بهبود ویژگیها حائز اهمیت است. مبدلهای دو خروجی در موارد مختلف مانند ماشینهای الکتریکی، میکروشبکه های DC چند ولتاژ، سیستم انرژی خورشیدی و ... کاربرد دارند. در این مطالعه یک ساختار دو خروجی بر اساس مبدلها ی Cuk و SEPIC بررسی شده است. ساختار این مبدل شامل دو دیود، دو سوئیچ سنکرون، سه سلف و سه خازن است. از آنجایی که این مبدل با استفاده از مبدلهای Cuk و SEPIC طراحی شده است، دارای مزایای هردو ساختار از جمله جریان پیوسته میباشد. این ساختار می تواند دو ولتاژبا پلاریته و اندازه مختلف در خروجی ایجاد کند. علاوه براین، ولتاژهای خروجی با استفاده از سوئیچهای مدار کنترل میشوند. عملکرد ساختار مذکور در مدهای کاری مختلف بررسی شده و روابط تئوری مربوطه محاسبه شده است. پس از آن، ساختار مبدل در نرم افزار Matlab/Simulinkپیاده سازی شده و نتایج شبیه سازی جهت تایید صحت عملکرد و روابط به دست آمده ارائه گردیده است .کلیدواژه ها
مبدل ترکیبی، مبدل دوخروجی، مبدل dc-dcمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.