بررسی تاثیر فرهنگ بر موفقیت فرآیند نرم افزاری سازمانی با توجه به نقش میانجی اشتراک دانش

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MLABCONF02_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 140
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین میرزاعلی

کارشناسی ارشد بازرگانی بین الملل، واحد بابل، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران

مجید نصیری

دکتری اقتصاد، گروه مدیریت، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران

چکیده

از انجاییکه فرآیند موفقیت نرم افزاری فعالیتی شدیدا مبتنی بر دانش است. به عنوان مبنای نظری این مطالعه استفاده می شود.مدیریت دانش، دانش را به عنوان بنیاد عملکرد شرکت در نظر می گیرد. مدیریت دانش فرآیند فراگیری، ذخیره سازی، به اشتراکگذاری، خلق و استفاده از دانش است. در بافت موفقیت فرآیند نرم افزاری، بهبود فرآیندهای نرم افزاری شامل کارتیمی شدید استو مقادیر قابل توجهی از دانش را ایجاد می کند و لذا به اشتراک گذاری دانش در میان افراد را ضروری می کند. در موفقیت فرآیندنرم افزاری، به اشتراک گذاری دانش به اجتناب از اشتباهات تکراری کمک کرده و لذا وابستگی به تعداد اندکی کارمند که دانشحیاتی را در اختیار دارند کاهش می دهد و یکپارچگی توانایی های فردی (از جمله دانش، تجربه و مهاتر) بالا رفته و تصمیم گیریبهبود پیدا می کند. از طریق به اشتراک گذاری، کارمندان می تواند به صورت موثر شناخت خود از شناسایی و برآورده کردننیازهای بالقوه بهبود فرآیندها برای رسیدن به اهداف فرآیند فناوری اطلاعات تک منظوره و افزایش عملکرد کلی، افزایش دهند. درتحقیق حاضر تلاش داریم به بررسی تاثیر فرهنگ بر موفقیت فرآیند نرم افزاری سازمانی با توجه به نقش میانجی اشتراک دانشبپردازیم. تحقیق حاضر تحقیقی توصیفی پیمایشی می باشد. در ادامه با مروری بر ادبیات تحقیق و سولبق آن نیز تاثیر فرهنگ برموفقیت فرآیند نرم افزاری سازمانی با توجه به نقش میانجی اشتراک دانش نیز امری مخرز قلمداد شد.

کلیدواژه ها

فرهنگ سازمانی، موفقیت سازمان، موفقیت فرآیند نرم افزاری، اشتراک دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.